måndag 25 april 2011

En liten tripp





Tjabba Tjena Hallå :)


.. så sjöng Oliver och gänget på Funky kidz slutshowen, och var jättesöta förstås:)

Hoppas ni har haft det fint under Påsk! Det har vi iaf :D !


Långfredag gick i rivandes tecken. Balkongen åkte till majbrasan, likasom verandan! Så nu gäller det :) Imorgon ska vi skicka mail och be om en offert på verandadörr och fönster. Ska bli sååå skönt att få äntligen detta ordning.

Lördag morgon åkte vi ända ner till Skåne för att hämta en gammal Juno säng som köptes från Jenny på Villa hemmet :D Snäll sambo man har som åker så långt efter mitt lilla påhitt :) ! Vi hade bokat en natt på Marieholms gästgivargård och passade på att hälsa på Olofs syster och hennes J på lördagkväll då dom var med J´s familj på sommarstugan, bara 30 minuters biltur från hotellet, perfekt! :) På söndag hämtade vi sängen, sååå fin! Å vilket fint hus! TACK Jenny med familj för en trevlig fikastund!! Från vackra Skåne fortsätte vi till ännu vackrare Danmark :) Affärerna var inte öppna, men vi ville ändå ta en biltur via strandvägen från Köpenhamn till Helsingör och sen färja över till Helsingborg. På färjan inhandlades en "fin Whisky" till Olof, alla nöjda :D !

Det är alltså såååå himla fint i Skåne och Danmark att jag håller på att gå av varje gång vi är på trakterna.. Jag blir så glad bara för att åka och se allt de vackert! Vilken dröm att ha en vitkalkad skånelänga! Den dagen jag får äran att besöka Gotland, kommer jag troligtvis att dö av allt vackert jag ser ;)

Vi var hem vid tolv tiden i natt. Det var nästan som jag ville börja och greja i lilla Alvars rum på stunden. Lade mig snällt, men redan kl 6 imorse satte jag igång.. har ju suckat efter en gammal Juno i årtal. Men nu så :)! Glaaad! Sängen är så nätt och söt! På den lilla skylten ska det skrivas ALVAR, bara jag hittar min kritgömma.. Hängde den fina Maileg flagg girlangen på sängen så att lillen har något lite färgglatt att se på!



Hoppas ni får en riktigt fin kommande vecka!



Kram/Ansku

6 kommentarer:

emmelisvitahem.webblogg.se sa...

åhh så fint, åhh snäll man du har ;)
kul när dom ställer upp för våra påhitt.

vill med ha en sådan säng *hihi*

kram emmeli r

♥ Pia... sa...

Hej ..så söt säng och såå sät man:) som följer med på färden sådär.. JAg har nyss funnit din blogg. Satt nämligen och bläddrade i en tidning där ditt vackra hem var med..blev alldeles hänförd.Wow..Såg att du är värmlänning åtminstone bor du här:)..jag är värmlänning helt och hållet:) kommer definitivt att följa din blogg.. ha de gött..Pia at

Idas och mina drömmar sa...

Vad kul att du hittade en Juno. Vi har också en juno till vår lilla dotter. Den är alldeles underbar :)

Kram

Villa Hemma sa...

Tjenahej

Supertrevligt att träffas och roligt att du blev nöjd :)

kram

Millygarden sa...

Låter som ni haft en toppenhelg..och för den fina sängen kan man åka långt jättefin!!!

Ha en fin kväll!
kram Marina

Kviddevitt sa...

Hmmm, lite avis blir jag allt på din Juno... ;) Hemma hos oss sover Milo i kopian från Sebra. Fin but still not the real thing... Trevlig kväll! //Elle