lördag 30 april 2011

En skön dag !

Lillen somnade redan innan vi hann ut, effektivt med lite kläder :D Jumpsuit från Mini rodini. De söta "tågstrumporna" har mamma till min brors fru stuckit.

.

Tv-rums glimtar. Salig mix med målade släta väggar, en målat originalvägg med stående plankor samt en gammaldags tegelvägg. Tak av vitmålad råspont. Gammalt trägolv som vitoljat. Numera har vi delat Ektorp hörnsoffan och har bara "en raka" i tv-rummet plus en sittkudde på golvet för extra sittplats. Ett stort fårskinn vikt på soffsittdelen (köpt på Ikea för flera år sedan), mjuk och go samt mycket praktisk i en hundfamilj :) I ena hörnet har Oliver fått en alldeles egen liten pysselhörna. Gamla vackra dubbeldörrar mellan köket och tv-rummet. Efter närmare 4 år är vi stundvis trötta på tegelväggen och inne på att måla eller putsa väggen. Än så länge får den vara precis så där.Hej på er!


Valborgsmässoafton har varit en riktig pysseldag för oss. Medans jag har rensat rabatter mellan blöjbyten, amningen och matlagningen :D, så har Olof hållit på med verandabygge. Soligt, men ganska så blåsigt väder emellanåt har vi haft. Oliver har lekt ute i trädgården heeela dagen lång! En skön dag helt enkelt!

Önskar er en riktigt trevlig Valborg!


Kram/Ansku

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vart kommer den vita kaffekannan du brukar använda som vas ifrån?
Mvh
Linda

Anonym sa...

Hej! Vilken fantastisk blogg du har och ett jättefint hem! Vi håller på renovera vårt hus och jag funderar om vi ska måla golvet vitt eller sätta vit träolja?! Vad rekommenderar du? Vilket syns smutsen bättre på? ;) H. Carolin/Finland

Anna sa...

Hej!
Vilket otroligt vackert hem du har och vilken söt liten bebis :)
Förstår inte hur jag missat denna blogg tidigare!
Kram, Anna

Kviddevitt sa...

Vilken super söt liten outfit!

sachasächali sa...

Pretty pics! i love the colour grey...and babys ;-)
greetings from Switzerland, Daniela