torsdag 7 april 2011

Allt i hemmet !


Hej på er :)


Vi är med i nyaste numret av Allt i hemmet :)! Det är nästan 2 år sedan som duktiga Mari Eriksson och Helena Skarp var hemma hos oss och fotade.. Mycket har ändrats sen dess, men det blir spännande att se vilka bilder som är med. Prenumeranterna har fått tidningen igår, tror att den finns att köpa i affärerna den 15:e. Är såååå nyfiken så jag tror jag spricker :D!!

Nu tillbaks till solen. Håller på att planera för en ordentlig köksträdgård och vill sätta igång direkt - måste tyvärr vänta att det tinar i backen lite mer :D.


Ha en fin dag i solen, så hörs vi senare!


Tillägg: goa Maria med bloggen Snickaregården har varit hos mig och haft med sig Allt i Hemmet så att jag fick se reportaget, tack snälla! Min sambo hade fått ett nytt namn - haha, han heter Olof, inte Ola :D Han hade även fått mitt efternamn :). Tyckte det var lite roligt när det stod att "på skåpet en järnbokstav - W som i Wilson". Visst katten heter Wilson, men plåtbokstaven i detta sammanhang speglar nog ändå Whisky :)


Kram/Ansku

11 kommentarer:

Unknown sa...

Japp, fick tidningen igår. Tyckte det var ett bra repotage :)
Vill du kika ? ;)

Kram Maria

Unknown sa...

Kommer om en stund om det passar :D

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny sa...

Hej Ansku!
Fick tidningen igår, vilket fint reportage! O din sambos whiskeyskåp kom oxå med ju;)

Idag är vi med i vår lokaltidning, det är en artikel om vårt intresse för loppis o gamla saker, ska visa på bloggen ikväll!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Hej hittade hit genom Allt i hemmet. Vilket fint hem och blogg du har. Whiskyskåpet var riktigt häftigt, skulle också vilja ha något liknande, måste bara få sambon till att börja dricka whisky, haha ; ) Hälsningar Stina i Luleå.

VillaVisheten sa...

Hejsan!
Fick också Allt i hemmet igår och vilket fint hem ni har! Vill också i framtiden hitta en gammal kakelugn..
Ha det så bra
Hälsningar Lina

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag fick tidningen idag och repotaget är superfint och så många bilder var med. Mysigt med kissen i fönstret. Du kan verkligen vara stolt över detta

Kram Teres

LOPPISLIV sa...

Ohhh vad spännande, ditt hem är en stor inspirationskälla för mig!! Min väninna hade redan fått tidningen och berättade att reportaget från ditt hem var jättefint!!! Så nu längtar jag till den 15:e då ska jag rusa till affären :-)) Kram P

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Hihi!!
Vad annorlunda saker kan bli i reportage!
Vi ska snart vara med i ett litet mindre före och efterreportage men där fick jag faktiskt läsa texten och ändra om jag ville!
Det kan inte höra till vanligheterna!
Ha en bra helg!

NerbyKatta sa...

Jättefint reportage! Trots att det tydligen var en del som inte stämde :) Du har verkligen ett vackert hem som inspirerar :)

Kram Katarina.

Essay_writer sa...

nice blog