lördag 12 november 2011

Smygstart !

De runda Bloomingville brickorna är såå sååå fina. Jag har i butiken brickan ovan med diameter 40 cm (kostar 299 kr), alldeles lagom storlek tycker jag!
.
Smygstart för Julen 2011 hemma hos oss i form av en pappstjärna, ljusslinga, hyacint, amaryllis och lite mossa samt några Walther & CO zinkhus ;)) Och massa levande ljus förstås! Papperstjärnan finns att köpa i min butik.


.I butiken idag massor av hyacinter samt levande ljus för en härlig julstämning. Älskar kombinationen ovan med örtkruka, hyacint och mossa (örtkrukan finns i min butik och dessutom är den just nu på rea ;)) Bara snön som fattas för en riktig julstämning!
.

Just nu i butiken en hel del tovad från Én gry og sif. Ljuslyktor ovan, men även många olika julgranspynt. SÅÅÅ fina, försöker fota och lägga till hemsidan nästa vecka.


Hej på er!

Åååå vad jag älskar jul!! Lite smygstart. I dag hade jag i butiken många hyacinter i olika krukor och muggar/koppar! Västergårdens mugg, kaffekopp och tekopp av serien bultande hjärta passar så utmärkt som hyacintkruka. Lite mossa till gör ju susen ;) Walther & CO zinkhusen är ett måste, finns nu i sju olika storlekar i butiken (har bara hunnit fota de allra minsta till nätbutiken).. Blev på "julhumör" bara på att tassa runt i min lilla butik :) Synd att det inte känns direkt juligt utomhus!

Hoppas ni får en riktigt härlig lördagkväll! Själv ska jag värma en glöggflaska alldeles snart!


Kram/Ansku

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå så mysigt m lite försmak av advent!
Ja nu längtar man jättemycket ef den härliga tiden före jul:)))
Kram Camilla...

Villa Tallbacka´s Home sa...

Go kvällen på sig!

Men oj vad du är ute i god tid , får nog tjuvstarta jag oxå,får ta det på Onsdag, är ledig då!:)

Kraaam och natti! Johanna på Tallbacka

mariaemb. sa...

Åhh så mysiga bilder. Jag blev ju inte mindre sugen på att julpyssla nu. Hur ska jag kunna hålla mig!? :) Tur att det snart är advent.

Hoppas du haft en fin helg!
Kram Maria

Sofi sa...

Hej!
Kul att se att det är fler än jag som tjuvstartat med adventspyntet:)
Jättefin stjärna OCH blogg!:)
Kram Sofi