lördag 26 november 2011

Helgöppet !


Hej på er!

Butik Anskus Kammare öppen idag lördag kl 12-15 samt imorgon söndag kl 12-16 ! Lite julstämning förhoppningsvis, glögg och pepparkakor :) - 10% på hela sortimentet under hela helgen! Även fyndkorgar. Alla som besöker "gårdsbutiken" under helgen, har möjlighet att vara med på en lottdragning där du kan vinna ett presentkort värd 250 kr. Varmt välkomna !


Ovan lite blandade suddiga småglimtar från butiken, som just nu är full från golv till tak ;) Ska försöka hinna med att fota lite mer under helgen (det är verkligen skitsvårt att fota i butiken, alldeles för mörkt - gör sig inte till rätta på bilderna).

Juletiden är den absoluta vackraste tiden i butiken tycker jag. Två veckor sen när jag gjorde "Jul i butiken", så grejade jag närmare 10 timmar i butiken innan allt var klart. I går blev det ett par timmar till ;) Planterade lite mer/nya hyacinter och en amaryllis samt julrosor både inne och ute vid butiksingången.

Önskar alla en riktigt mysig första adventshelg!


Kram/Ansku

2 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej Ansku !

Iganaa varmasti seistä omassa butiikissa näinö aikoina.
Se on myös minun haave mut ei just nyt vaan joskus tulevaisuudessa ;)
Ku tuun isoksi.

Toivottavasti viit hyvin !
Hienoja nuo keramiikkki ruukut !
Taidan satsata ja istaa sultavsit ku keittiö on valmis tuola alakerrassa. ;)
Ja sooiihan niihin pärlhyacintitkin ;)
Mä haaveilen et saadaan pääsiäisseksi valmiiksi...

Hauskaa viikonlooun jatkoa ! Halein Sirpa

paljon hienoa sulla sielä ;)

jennie... sa...

Hej!! Läste att du brukar "nattstäda" ha ha!!
Jo de händer ju titt som tätt med små i huset. Kika gärna in på min sida för julinspiration å var gärna med i tävlingen å ha chansen att vinna en fin lykta /
Från en till nattstädare