lördag 14 januari 2012

Lilltoa efter golvmålning!

Dörrhandtag Nacka byggnadsvård. Hög bröstpanel. Randig tapet Laura Ashley. Handfat Ikea.

Knoppbräda Ylva Skarp.

Vägghylla arvegods. Nu när jag ser bilden, så ska jag ha även doftljusen i en gammal konserveringburk (istället för trådkorgen), lika som tops. Toapapper och blöjor nära tillhands.

Toapappershållare från Bruka. Tyvärr har just "pinnen" man har pappersrullen kommit bort - Oliver lekte med den när han var liten och vi vet inte vart den tog vägen, men borta är den..! så numera står pappersrullen på hållaren ;(

Köpte så fina handdukar till barnen när jag besökte Himlas butik i Sickla före jul - "gästhanddukar Lina" i färgen steel. Superfin grå färg tycker jag!

Emaljskylt från byggfabriken. Vi har lika på skafferidörren och vill ha en sådan skylt till badrummet och ev till källardörr också! Den gamla i zink (som hängde på en spik) ramlade ner varje gång man "slog igen dörren".


God kväll på stugorna!!

Har glömt bort att visa er lilltoan efter att jag målade golvet svart. Där fanns det egentligen väldigt fint mörkgrå golv/klinkers, men tyvärr ljusgrå fog och golvet hade blivit sååå himla smutsigt på vissa områden just vid fogarna. Och ful. Trist! Tog faktiskt först med mig en klinkersplatta till färghandeln och köpte färg för att måla endast fogarna. Blev INTE alls bra, eftersom klinkers var ojämn i färgen. Plan B var att måla klinkers svart, och så fick det bli. Blev SÅÅÅ nöjd! Visst blev det bra ?! Jag tycker iallafall att det blev apsnyggt :)! Vilken skillnad, lite färg gör att mycket!!! Väldigt mörka och suddiga bilder, men ni ser väl ändå..

Lilltoan gjordes för 4 1/2 år sedan. Förrut var den en garderob. Finns golvvärme, men tror det var ca 2 år sedan Olof satt in ett gammalt sådär lagomt högt, smalt & bulligt element - så numera behöver man inte frysa om rumpan! Och äntligen har även spegeln kommit upp. Den har bara väntat färdigmålad sisådär tre år.. 

Just nu är Oliver på barnkalas hos sin kompis. Själv väntar jag på att Olof kommer hem, så ska jag ta och röja lite i Alvars rum!

Önskar er en riktigt härlig lördagskväll! Själv är jag sugen på lite vin :)

Pssst. Flera har mailat ang det höga skåpet i sovrummet. Vet tyvärr inte vilket märke. Skåpet är köpt i Finland för flera år sedan.

Puss

Ansku

7 kommentarer:

Industri house sa...

SUPERSNYGGT!! som alltid hemma hos er:)) Va sugen jag blev på att måla våra klinkers nu, vi har tyvärr terracotta-klinkers i hela huset förutom i sovrummen..inte kul!så småningom skall vi lägga in plank-golv i resten av huset, och måla vitt, men jag blev så sugen på att måla alla klinkers i badrummet när jag läste detta:) Hoppas du mår bra, ha det bäst!kram jessica.

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej Ansku!

Ihana pikku vessa.
Yksinkertaistabja sievää.
Ai klinkkeriäkin voi maalata.

Pidän kaikesta mitä näen.
Hauskaa illan jatkoa!
Mä oon just tullut kotiin töistä .
Tai no onpa kohta parituntia sitten.
Kohta ruoka/liha valmis. ehkäpä ei ois hassumpi lasi viiniä;)
Kuullaan taas.
Sain mejlin;)

Kram.kram

Millygarden sa...

Superfint badrum Me like!


Trevlig Helg!
Kram Marina

Anonym sa...

Å så fint ni har det.
Toan super!!!
Lägger till din blogg till min nya blogglista.
Ha re fint
AC

sa...

LIKER!!! Nydelig dørhåndtak :) Dørskilt som sitter fast med skruer er det som skal til ;) Klem Anette

Solsjö - Under en vind sa...

Finfint!!!

ha en ny fin vecka! Kramar!

osma sa...

Hej allihopa,
Jag heter Herr, Rugare Sim. Jag bor i Holland och jag är en lycklig man idag? och jag sa till mig själv att alla långivare som räddar mig och min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som letar efter lån till honom, han gav mig lycka till min och min familj, jag var i behov av ett lån på € 300.000,00 för att starta mitt liv hela tiden när jag är en ensamstående far med 2 barn träffade jag denna ärliga och Allah fruktade man lån långivare som hjälper mig med ett lån på € 300.000,00, han är en Allah fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta honom berätta för honom att (Herr, Rugare Sim) hänvisar dig till honom. Kontakta Mr, Mohamed Careen via e-post: (arabloanfirmserves@gmail.com)


LÅN Ansökningsinformation FORM
Förnamn......
Mellannamn.....
2) Kön: .........
3) Lånebelopp som behövs: .........
4) Lånetid: .........
5) Land: .........
6) Hemadress: .........
7) Mobilnummer: .........
8) E-postadress ..........
9) Månadsinkomst: .....................
10) Yrke: ...........................
11) Vilken webbplats gjorde du här om .....................
Tack och hälsningar.
E-post arabloanfirmserves@gmail.com