torsdag 12 januari 2012

Sovrummet i sin helhet ..

Bild tagen från övre hallen. I hörnet till höger skymtar den finfina svarta oljekaminen som numera "bor" i sovrummet. Direkt till höger om dörröppningen tog vi fram origanalvägg när vi renoverade rummet för ca 4 år sedan.
.
Bakom hela vårt sovrum finns en "gå-in-graderob" (dörren dit i Olivers rum) och vi har ibland funderat på om vi skulle ta fram/riva bort en del. Men vi har stooor behov av förvaringsutrymme!

När vi renoverade sovrummet var vi i valet och kvalet om vi skulle haft råspont på väggen bakom sängen, men blev inte så. Fortfarande efter fyra år funderar jag på samma sak :D

Tavelramarna har hamnat under knoppbrädan igen, passar bättre där! På knoppbrädan hänger just nu bl a mina  favoritjeans (Maison Scotch) och en favoritblus (ChillNorway).
.
Bakom klädställningen finns en pytteliten "gå-in-graderob", som vi ska ha till kläder någon dag (måste renoveras ordning först!).


TVn har äntligen kommit upp. För ett tag sedan fick jag en kalasbra idé - att förvara alla extra knapparna till kläderna i en gammal konserveringsburk i glas. Smart va?!Hej på er !!
.. NÄSTAN iallafall :)

Man kan tycka att det blir lite "rörig känsla" att ha sin arbets/pysselbord i sovrummet, men är det största rummet i huset och man inte har plats för bordet någon annanstans, så är det inte så mycket att välja mellan. Fast jag kanske kastar ut bordet någon vacker dag och tar in den finfina stora franska spegeln som just nu får agera butiksspegeln nere i butiken! Så fin den skulle vara i sovrummet :D

Ni tror väl inte det är sant (tror knappast själv), men igår fick Oliver akut öronvärk - verkligen "skrek" flera timmar och stackarn spydde r/t smärtan antar jag.. inatt och idag har det varit bra med honom som tur! Får hoppas att trumhinnan inte spruckit, men har ej runnit ur någon vätska iallafall - så vi avvaktar. Lillen är däremot fortfarande rejält förkyld. Själv känner jag mig något bättre idag :)

Ovan lite aktuella bilder från vårt sovrum!

Önskar er en fin torsdag!

Kram/Ansku

6 kommentarer:

Två systrar sa...

Åh så ljust och fint! Jag älskar det smala vita skåpet! Är det gammalt? Ha en fin dag!! Kram C

Två systrar sa...

Åh så ljust och fint! Jag älskar det smala vita skåpet! Är det gammalt? Ha en fin dag!! Kram C

sa...

Så fantastisk, stort og herlig soverom dere har :)Smart og dekorativt med knapper i sånne glass ;) Ønsker dere alle god bedring!! Klem Anette

A Cup Of Emilia sa...

Vilket vackert vitt sovrum ni har :) Härligt ljust och fint! Kramar Emilia

Solsjö - Under en vind sa...

Tokgillar ert sovrum och bara längtar efter att få fortsätta slipa våra golv så jag får den ljusa känslan i fler rum!

Ha en go helg! Kram!

Kviddevitt sa...

Jag tycker du är grym så du har fått en utmärkelse hos mig. Vill du skicka den vidare så gör du det. Om inte, låter du bara bli ;)

Ditt sovrum är helt fantastiskt förresten! Kram.