söndag 22 januari 2012

Hej och hå !


Bara en liten hälsning och lite hejja på mig !

Äntligen har jag fått en "spark-i-rövan"! Är nyss hemkommen från gymmet. Det var inte igår jag var där.. så det kändes jobbigt, men Herrejesus vad skönt efteråt! Nu jävlar! Bort med kärlekshandtag och hängmage.. :D Hade dock laddad för ett spinningpass till veckan, men varenda pass är ju fullbokade :( Som jag längtat! Inte bara jag som vill komma i form till sommaren :D

Och vad är skönare än ett par UGGs på fötterna på vägen till gymmet. Mina har två år på nacken, så dom börjar bli lite slitna. Det skönaste skor ever! Kunde dock inte använda dom nästan nånting förra vintern då mina 37:or var myyyyycket svullna pga graviditeten..

Snart dags för lite målning igen!

Kram på er och en skön söndag!

Ansku

4 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Härligt när man påbörjar det man vill och har ett mål!

Ha en fin söndag!Kram!

Fröken Fräken sa...

Duktigt av dig att ta dig till gymmet en söndag! Jag ligger fortfarande i soffan och känne mig lite lat.. men, snart ska jag ta tag i lite målning här hemma.

Tusen tack för dina tips kring Ittalaskålarna! Får klura på hur jag ska göra för att komma åt ett par til bästa pris - man ska iaf inte köpa dem i Sthlm. Hjälp vad dyra de var där... !

Industri house sa...

Visst är nog uggs världens underbaraste stövel att ha på sig:)Hur bekväma som helst..Ha en riktigt härlig söndag!kram jessica.

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!

Låter skönt!
Jag har också bestämt mig att komma igång med promenaderan för välmåendes skull.
Härlig bild.
Ha en fin kväll!

Kramar Sirpa