onsdag 25 januari 2012

Två alternativ..
Heeeej!

Vi har två alternativ gällande dusch med taksil. Den översta kommer från Tapwell och den nedersta från Badex. Tvättställblandare i badrummet är från Tapwell (egentligen en köksblandare).

Helst skulle man ju ta från Tapwell förstås, för då matchar det tvättställsblandaren. Meeeen, vi vill helst ha en termostatblandare (som ni vet jag tjatat om tidigare). Och just därför lutar det åt Badex, dom har flera olika gammaldags termostatblandare att välja mellan. Dessa har dessutom O sett på mässan för någon år sedan och han fastnade för dem.

Köksblandaren i vårt lilla kök är Badex´s Oxford och den är vi jättenöjda med!

Här nedan bilder på de fyra alternativ som termostatblandare (bilderna lånade  från badex)
Vad säger ni: vilken blandare av dessa fyra är finast :) ? Själv har jag två favoriter så här långt, hmmm.

Eller kanske takdusch från Tapwell och blandare från Badex.. om det nu går att göra så..

Kram/Ansku

7 kommentarer:

Anna sa...

Mora har också jättefina blandare!

Anna

Hvita Villan sa...

Jag hade valt nr 2, ser gammaldags ut men har inte för mycket "krusiduller". Två av dom verkade vääldigt tråkiga att rengöra... ; )

Kram från "praktiska" Lizette

Fröken Fräken sa...

Jag röstar på nr 2.Stilren och enkel! Trean, där tyckte jag inte att rattarna (vad heter det? De där man skruvar i på sidorna, menar jag..) passade ihop med resten, och de övriga två kändes lite som om de hade för många rattar och spakar och kranar ;-D

Villa Tallbacka´s Home sa...

Go kvällen på sig!

Kan varmt rekomendera Tapwell, har dem som leverantör på firman, väldigt mycket fina kranar!!!! Har en därifrån till köket, fullkomligt love it, snygg oxå! Tänk på kvalite, skit viktigt!!!!!!! Har även Damixa, kolla in dessa, jätte stora på marknaden! Tycker den övre var snyggast!

Lite hjälp på traven!

Lycka till, kramis Johanna

mariasvitabo sa...

Synd att jag inte visste om dessa blandare, så snygga! Vi ville också ha med termostat och köpte en vanlig till vår dusch (vi har den nedre av duschbilderna). Jag tycker de två övre blandarna är snyggast! Själv skulle jag nog köra på bild två;)

Kram

ansku sa...

Anna: vi har Moras blandare till badkaret nere i källaren :)

Lizette: tror ändå att dom är ganska lätta att rengöra med hjälp av lite rengöringsmedel, duschvatten och en diskborste ;)

Fröken Fräken: håller med ang nr 3 ;)

Johanna: vi har ju sen tidigare både från Tapwell och Badex och vi är jättenöjda med båda märkerna ;) Damixa är inte aktuellt, även om dom har kanonfina kranar (när min föredetta spelade hockey i Italien, så höll jag på att köpa en blandare från Damixa bara för att ha sen nån gång när man väl köper ett hus.. han tyckte inte det var nån bra idé, annars hade det nog blivit så ! ;) brukade kika runt i badrumsbutiker där, och bara Ooooh, Oooooh, Ooooh så mycket fint :D)

Maria: Visst är dom fina, även om en klassisk tvågrepps skulle vara finast! Men fina att vara termostatblandare ;) !


Slutligen ska jag "avslöja" min favorit, som är nr 1 av dom fyra blandare.. !

Tack snälla för era åsikter! Ska ta en mig en funderare över kran nr 2 som ni verkade tycka mest om ;)

Kram Kram

Ansku

Heimlaga ting sa...

Så flott blogg! kommer til å følge med her :-)
Nina