fredag 6 januari 2012

Sänglampa

Sänglampa Bestlite, Soul of Himla kuddar i färgen Winter. Överkast Himla. Grå kudde tinek.


Hej svejs!

Numera vaknar jag med denna goding vid min ena sida.. :D Min drömlampa, vilken jag passade på att unna mig när det var lite rea.. Har drömt om denna lampa sååå sååå länge!  I början tänkte jag ha den på arbetsbordet och två stycken svarta vägglampor vid sängen, men dom är ju onödigt dyra. Så jag får vänta med vägglamporna. Om jag nu ska ha dom överhuvudtaget.

Bara lite mer tidningar under, så att lampan kommer lite högre upp.

På byrån som finns i sängkammaren finns ett gäng Tine K glaslyktor. Samlingen ska utökas med lyktorna i färgen Phantom, måste bara vänta att jag får dom till butiken först. På byrån tänkte jag även prova att ha den fina Iittala Lantern som jag fick som julklapp av mamma.

Önskar er en finfin fredag!

Kram/Ansku

7 kommentarer:

Kviddevitt sa...

Åh, din lyckansost! :) En svart en... Åh, jag har ju min i creme som jag inte känner mig riktigt hundra nöjd med och nu när jag ser din svarta förstår jag att det var en sådan jag skulle valt... Fel grej att göra felköp på liksom ;)

Snyggt du har vid din säng!

Kram.

Pia sa...

Hej Ansku, vilkan fin lampa! Ja, bestlite lamparna er vanvittigt dyra - jag har selv haft 2 væglamper i fargen vit från bestlite - men efter en stund børjade de at bli bruna i lacken pga av varmen från ljuspærene - och jag hadde bare de watt i som var tilladt! Hoppas det er bedre med de svarta:)

Kram Pia

Industri house sa...

Hej Ansku! Underbart fin lampa:)Precis en sådan jag önskar mig härhemma med...men jag får nog vänta ett tag till skulle jag tro:) Jag tycker verkligen du gjorde rätt i att köpa den i svart,så snyggt!! Må så gott! kramar jessica.

Solsjö - Under en vind sa...

Snyggt!! Din avskalade stil gillar jag!

Önskar dig ett riktigt gott nytt år! Kramar!

Dagar hos mig sa...

En riktigt fin lampa:)

mariasvitabo sa...

Snygg lampa! Synd att de är så dyra... Mysigt ni har det i sovrummet!

Kram Maria

Annelie sa...

Aaaah vad FINT! Var köpte du lampan på rea??? Vi har en vägglampa på lilla toaletten, men jag kan tänka mig fler :) Krya på Er! Kram