söndag 29 januari 2012

Hemma !

Goaste Oliver ♥ i lördags precis innan vi skulle iväg på dop (han har akut behov att klippa sig - börjar bli lite väl långhårig..!!) Oliver har på sig sin nya vinteranorak (miniature) som vi köpt på rea, lite stor då den är tänkt till nästa vinter..


Hej hopp!

Nu är "Addams family" hemma igen efter en tredagars tripp (=snabbvisit) till västernorrland. Tur att vi gillar att bila ;) Det var ett riktigt vinterland vi mötte i västernorrland, såååå fint med så mycket snö! Snöade för fullt när jag tog bilderna ovan också..

På vägen hem blev det stopp bland annat i Birsta City i Sundsvall samt på Maxi Ica i Mora :) Vi åt på pizzerian bredvid Ica i Mora och jag fick världens största kebab - så både jag och Olof tyckte, men guuuud vilken stoooor en kebab. Då säger Oliver: det är för att du är så tjock :))) Härliga, härliga  ä r l i g a  barn.. :D

Nu dags för sängen - alldeles alldeles för lite sömn på de senaste nätterna! Imorgon får det bli en vilodag med barnen (förutom att jag ska skicka iväg några paket). Hoppas på sovmorgon :)

PS. Ni som väntar svar på mailen, ska försöka hinna med att svara alla på tisdag!


Natti Natti

Ansku

7 kommentarer:

Jordgubbar med mjölk sa...

Hej!

Så fin han är! Så ni stannade till i Mora, då vet jag precis vart ni åt! Barn är verkligen härligt ärliga :-) Jag har också fått några sådana liknande kommentarer från min son :-D

Nästa gång måste ni passera oss för en fika!

Ha en fin dag! Kram Mimmi

ansku sa...

Skrev visst lite fel först (var aningen trött inatt..) Oliver sa att jag var tjock, inte stor som jag hade skrivit från början :)

Ja, absolut Miriam. Det gör vi gärna nån gång, vi åker genom Mora ganska ofta :) Denna gång passerade vi även Skattungbyn och herrejesus så mysigt det såg ut!

Kram/A

Jenny sa...

Vad fin han är er Oliver!!

Av barnen får man höra sanningen, hihi;)

Ha en trevlig vecka Ansku!

Kraam Jenny

Unknown sa...

vilken liten goding.
och de där jackorna har jag till båda mina. de bästa!
BÄSTA!
och så fina!

och du - allt barn säger är INTE sant. ibland retas de!
speciellt om de är 5 år! *ler*

kram!
u.

Solvejfire sa...

Hvor ser han sød ud, din søn :)
God dag jeanett

Millygarden sa...

Vilken going...underbar bild!

Kram Marina

Frøken Frida sa...

Dejlige billeder ! Skønt med forårsfarver og 'lyseblå sol' De fine musselmalede muffinsforme er bare super fine, - hvor kan man mon være heldig at finde dem ?