måndag 16 maj 2011

Verandabygge

Hej på er!


Inga vackra bilder, men här ser ni lite vad sambon sysslad med under helgen. Vi ska bygga in vår nuvarande veranda. Pytteliten, men vi får iallafall en lite större hall :) Golvvärme och klinkers, väggar och tak av vitmålad råspont. Ev en platsbyggd bänk. Framsidan kommer att bestå av tre eller fyra fönster med spröjs. Fönsterdörr vid ena kortsidan. Den gamla balkongen har också rivits och en ny ska byggas inom kort. Även taket ska bytas under sommaren är planen! Den gamla fula ytterdörren ryker sen - den drar på sista versen så håll tummarna att den håller tills verandan är klar och den nya dörren på plats :D !


Och sen var det där med färgen! Beslutsångest! Behålla den ljusgula eller måla vitt.. hmmmm.


PS. Vi övervägde även att ha ingång med dubbeldörrar rakt fram, men eftersom huset är "felvänt" så kom vi fram att ha ytterdörren på en kortsida istället.


Kram/Ansku

5 kommentarer:

Millas hem sa...

Hej!

Satt för en stund sedan och kollade in ert fina hem i en tidning. Jättefint verkligen! Skåpet och hyllan är bara såå läckra!

Kram Camilla

♥ Pia... sa...

Hej.. Spännande att följa det bygget. Kommer bli jättefint. Pia

coco sa...

so beautiful house. I would love to live in a place like that! Great.

bikim sa...

LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
your photos! so gorgeous!
lovely post!
happy week!
Rosa

LOPPISLIV sa...

Kommer att bli jättefint med nya inbyggda verandan som hall. Jag hade nog målat vitt, men det känner du själv bäst. Blir fint vilket som. Kraaam Paula