måndag 30 maj 2011

Sista dagen inför sommarlov !


Halloj !


Idag är det sista dagen på dagis innan Oliver tar sommarlov!! Det var viktigt att ha på sig en skjorta tyckte lillkillen :D (jag lyckades såklart återigen ta kort innan håret var kammat :)).


Det var passande att tacka dagisfröknarna på Olivers avdelning med en liten present då han till hösten börjar på syskonavdelning. Vi gjorde ordning en liten hänglykta med en pytteliten syrenkvist samt en förgetmigej i. Ett hemmagjort kort av återvunnet papper med ett litet datautskrift. Pappersetikett där vi skrev nanm på fröken. Alla tre fröknar fick varsin lykta.


Personligen tycker jag att det är lite känsligt med presenter. Är van som sjuksköterska att man inte får ta emot gåvor, kanske det som påverkar.. :) Vi har valt i vår familj att inte ge presenter inför varje jul -eller sommarlov och i stället ge present när barnen slutar eller byter avdelning. Och så tycker jag att det är skönt att alla fröknar får present, inte bara kontaktpersonen - dom är så otroligt duktiga med barnen allihopa. Vi bor ju på ett litet ställe och Oliver går på en liten dagis med små avdelningar så det blir inte så många presenter ändå..Kram/Ansku

Inga kommentarer: