söndag 2 augusti 2009

Olivers skåpGod morgon !

Hoppas ni haft det bra. Visar lite bilder på ena skåpet även om det inte är färdigmålat ännu. Det kommer att bli precis som jag tänkt mig. Ett sådant skåp har jag letat till lillkillen sedan graviditeten. Lillkillen fyller tre år i oktober, så ni förstår nog att jag är överlycklig att äntligen lyckats att hitta skåpet. Jag betalade 2300 kr för två skåp. Någon kan tycka att det är mycket, men själv tyckte jag att det var billigt. En gång försökte jag ropa in ett nästintill lika skåp på finska huuto.net och då blev priset över 5000 kr. "Emil skjortan" som hänger på skåpet har jag köpt på sommarens rea. Skjortan är ännu stor, men älskade lillkille växer..

I dag ska jag måla skåpet färdigt och även försöka greja lite här hemma. Vi har inte fått något gjort nu under sommaren, men ibland är det bra att vila sig lite. Vi har ju hållit på sedan vi köpte hus och totalrenoverat 5 rum och kök, skafferi, lilltoa, badrum/tvättstuga samt 40 kvadrat till butiken på två år. Nu återstå det att renovera färdigt badrummet i övre våning samt ett litet rum som kommer att bli kombinerad arbetsrum/gästrum. Vi drömmer även om att göra ordning halva vinden.. Sen är det ju utsidan kvar. Och massor av andra drömmar som man skulle vilja uppfylla =) =)

Ha en underbar söndag !!!


Kraaaam/Ansku

8 kommentarer:

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny sa...

Hej Ansku!
Vilket underbart skåp! Förstår att du är nöjd, det passar perfekt i ert vackra hem!

Tack för inbjudan, vi får ta vägen om er nästa gång vi åker till Värmland:) Tror att sambon gärna kikar lite närmare på din mans whiskeysamling;)

Ha en jättebra söndag,
Kramis Jenny

Johanna sa...

Oj, vad ni har renoverat! Vi har bara hunnit med ett badrum, tv-rum och glasveranda på två år (men vi hat två små barn)

Verkligen fint skåp.

becca sa...

Förstår att du har hel nöjd med ditt skåp det blev jätte fint.

Ja, man behöver vila ibland för att orka med att, det tar på krafterna att renovera, ni har lyckats, ert hem är jätte fint.

Ha det så bra, kram Rebecca.

Fröken Fräken sa...

Underbart skåp! Tycker inte att det var något överpris - det säljs ju skåp i faner och spånskiva bra mycket dyrare på möbelaffärer. Och detta var ju mycket finare!
Här målas soffbord för fullt, och det ser ut att bli jättebra :-)

moa sa...

hei -

..så vakkert skap!
og en nydelig blogg!

moa

Unknown sa...

Men så ljuvligt vackert du verkar att ha det hemma! Kram petra

Anna sa...

Hej!
Så fint skåpet blev! Passar perfekt i sonens rum!

Kram Anna