fredag 28 augusti 2009


Hej på er,

Lite sliten idag. Det var lång dag i Stockholm igår. Vi hann med lite shopping oxå innan vi besökte mässan. Skulle inte göra mig något att bo lite närmare Stockholm *fniss*.

Hann springa runt bl.a på Zetas trädgård, butik S samt benetton. På Zetas hade jag faktiskt lätt kunnat gå runt flera timmar, men det var lite tight om tid.. :) Och tänk om man ändå hade mycket pengar.. *ler* Köpte en så fin gammal fransk handduk på butik S, ska visa er senare..
.
ÅÅÅåååh och sen såg jag ett så fint gammalt skåp på mässan hos ena av mina leverantörer. Ett sånt "måste ha skåp" :) Stort maffigt vitrinskåp.. Det fanns två likadana, men dom var redan sålda *suck*. Vill oxå ha.. Lyckliga de som fick köpa skåpen !!!
.
Jag var på mässan med familjen, barn under tre år får ju följa med i barnvagnen. Oliver fyller 3 år i oktober så det var sista gången han kunde följa med.. vid kassan då vi betalade inträde sa kassörskan vänligt "vet ni att lilla tjejen får inte komma ur vagnen" ;) Visst Oliver är väl lite långhårig, men ändå.. han hade tom en slipover som går i blått, grått och beige.. *ler* Kanske dags att klippa honom *skrattar*

Idag är både jag och lillkillen lediga så vi ska ha en mysdag här hemma..

Ha det skönt!!


Kram/Ansku

6 kommentarer:

Söta Prickar sa...

Moi!
Kiitos kommentista! Sinä olit eilen tilauspuuhissa sitten, kiva katsella mitä mukaavaa olet nettiputiikkiin tillannut!
Ahistaa vähän tämä töihin lähtö,mutta jospa se nopeasti muistuisi mieleen mitä se ssk oikein tekee =) potilasparat hahaaa
Mukavaa viikonloppua!
Kram Lotta

Söta Prickar sa...

Älä leikkaa toisen hiuksia, ja jos leikkaat niin lähetä hiukset minulle postitse. Fren 2.5v haluaa pitkät hiukset =) Teippaaan ne sitten hänen tyveen kiinni...hihiii

Jenni - Snickarsbacken sa...

Vad härligt det måste varit på Formex, vill också! Synd att skåpen du gillade var sålda. En annan gång får de bli. Och sen, klipp ej håret han är så söt på bilden i bloggen!

Kram kram Jenni

Anneli sa...

Hej!
Nu kanske inspirationen börjar smyga sig på efter alla intryck på mässan:)
Jag har följt med på din husrunda...så fint i varenda hörn!! Och lika välstädat;))
Näe, här har du en mamma till två långhåriga killar...och det är ju så snyggt!!! Mina är redan 8 o 10 år och visst går de till frissan med jämna mellanrum, men kommer alltid ut nästan lika långhåriga...de har bestämda åsikter de;)

Kram

ps. det där med en liten bloggträff för oss finska bloggare här i svealand var ingen dum idé...får vi fundera vidare på:)

sara på hedepipan sa...

Det är inte alltid så lätt med de små liven. Men det är ju lättast att titta på saker utan dom , men då ska man ju ha barnvakt!
ha det bra kram sara

Teija sa...

Meidänkin Oskaria luullaan usein tytöksi :) Mutta en minä silti vielä suostu tukkaa leikkaamaan.