måndag 24 augusti 2009

" husrunda " del 6 - köketHej på er,


Så som många andra så har även jag drabbats av total brist av inspiration. I dag har jag iaf beställt lite nya varor till butiken. På torsdag bär det i väg till Stockholm på Formex mässan..

Jag fortsätter med husrundan och bjuder på några glimtar från vårt lilla kök. Öppna hyllor och diskhon har ni sett så många gånger så idag avstår jag att visa bilder på dem. Köket är endast ca 15 kvm, men som tur så har vi en "gå in skafferi" som inrymmer massor av kökssaker. Även micron befinner sig där ;) Vedspisen är liten, men välbehövlig under vintersäsongen. Det är så härligt att tända i vedspisen när man kommer upp på mornarna. Kylskåpsdörren är målad med griffeltavelfärg. Ni får stå ut med att dörren är inte ordentligt rengjort på bilden, fniss. Även lillkillens lilla "kånken" fick vara med på ena bilden.. ;) SMEGen som jag så drömde om innan vi ens hade köpt hus hade att gjort sig fint i vårt kök.. det lär väl bli så nån gång framöver..

.
Kram/Ansku

7 kommentarer:

Teija sa...

Heissan! Löysin logisi vastikään, ja nyt olen seikkaillut luonasi muutamaan kertaan. Aivan ihania keittiökuvia, hella erityisesti! mukavaa viikkoa!

Teija sa...

..Siis blogisi.. :)

Jenny sa...

Moi Ansku!
Himla fint kök ni har, o vad mysigt med vedspis!

Kramis Jenny

A Cup Of Emilia sa...

Vilket fint kök ni har :) Så mysigt! Vilken bra ide att gömma micron i skafferiet! Kramar från Emilia

Lilla huset på prärien sa...

Kul med Formex! Dit ska jag på fredagförmiddag :) Då kanske vi syns i vimlet *ler*

Kram Jenny

Vit Romantik sa...

Så fint kök ni har! Vi ska göra om vårat förhoppningsvis i år. Då ska vi ha öppna hyllplan,sambons önskemål mitt med såklart:) Porslinsho är mitt önskemål nr1, så fint!

Vad mysigt med vedspis! Ha så skoj på mässan!

kram Johanna

Unknown sa...

Tänk vilken dröm att ha ett gå in skafferi.. och en vedspis.
Du har det så fint.
Kram Maria