måndag 3 augusti 2009

Hej på er,

Kikar in en snabbis och önskar alla en trevlig vecka!!

Så här fin är min nyaste olivträd fortfarande efter 2 månader. Det andra olivträdet ser rätt så risigt ut. Jag lyckas alltid att ta liv av olivträd och myrten. Det är väl att jag glömmer bort dom helt enkelt. Vem som helst skulle väl dö utan att få vatten.. Men det tröstar lite att jag läste nyligen att myrten är faktiskt lite svår.. =)


Nu skyndar jag mig till jobbet..

Ha det bra!!

Kram/Ansku

6 kommentarer:

Mioora sa...

Har aldrig vågat ge mig på olivträd. Vet ju hur gamla de kan bli utan min vård :)

Jenny sa...

Hej Ansku!
Har aldrig haft något olivträd men ditt ser ju jättefint ut:)

Ha en bra dag på jobbet!

Halein Jenny

Isn't she lovely sa...

Men oj, nu blir jag jättemallig =D Har just fått klippa min myrten eftersom den blivit så yvig att den inte längre fick plats i fönstret! Nu när jag vet att det är en "svår" växt kommer jag säkert att lyckas ta livet av den ;) Ha en skön vecka.
Kram!

Soltorpsgarden sa...

Ja vad kul att det har gått bra med olivträdet! Jag har köpt två och var lite rädd att jag skulle misslyckas med dom, det har hänt tidigare, men dom här trivs och växer, vad glad man blir då! kram

Mojebarn sa...

Oliver är verkligen kinkiga när man har dem hemma. I Grekland verkar de inte vara kinkiga alls :-).

Har precis hittat din blogg och butik. Vilka härliga bilder, vilket härligt hus. Jag är "smyg-shabbare" (vill gärna ha vitt hemma, men det har inte blivit så ännu)så jag ska titta mer i båda och drömma lite.

Unknown sa...

Det är så snyggt med olivträd men även mina dör alltid, tyvärr. Funderar på om man skulle ta och köpa ett i konstgjort material..
Kram Maria