torsdag 26 mars 2009

Nytt från Maileg

Hej alla goa !

I dag har jag hunnit lägga in lite nyheter i butiken, bland annat finns det nu under senaste nytt denna underbara kaninflicka med somrig klänning. Kaninflickan är hela 85 cm lång. Tyvärr var kaninpojken Lawrence i storlek large slutsåld och därmed blev det ingen pojke i storlek large denna gång heller. Det vad synd då jag hade tänkt att köpa en sådan till vår lillkille. Men det blir nog en Nightwear flicka i mellanstorlek samt en stickad badrock som lillkillen ska få i stället, även ett torkstativ och strykbräda hamnar nog här hemma. Inte lätt att ha egen butik, man vill ju köpa allt ;)
.
För mig är det inte alltid så lätt att hinna med butiken eftersom jag fortfarande jobbar nästan heltid som "sjuksyster".. Så tyvärr är fortfarande många av bilderna på hemsidan av väldigt dålig kvalité. Men jag har iaf lärt mig att använda min gammal digikamera och kan ta liiite bättre bilder nu - det är inte dåligt det*fniss*. Så småningom ska jag försöka att byta ut även resterande bilder på hemsidan.. men pga tidbrist priotiterar man ju alltid leveranser till kunder.. Jag har som dröm att någon vacker dag jobba bara halvtid som sjuksköterska och ägna mer tid åt butiken i stället :)
.
kram på er /Ansku

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Ansku!
Vilken söt kaninflicka!
Du har jättesöta saker i din butik, har bla kikat på den underbara vita lampskärmen:)

Ha en bra dag,
kram Jenny

Vårt lilla hem sa...

Åh så härliga kaninerna är!!

Kan tänka mig att det är lätt att fastna för en hel mängd saker när du har så mycket att välja på, ajg skulle bli helt tokig :) tur att jag inte har egen butik :)

Hoppas din dröm går i uppfyllelse en dag pch att du kan ha butiken på halvtid!

Kram, Jenny

VITA NYANSER sa...

Den ser jättefin ut! Jag måste kika i din butik! Idag har jag lämnat in bygglovsansökan om att få starta en liten garagebod. Åh, vad jag vill det! Vi bor i ett område med kedjehus och det finns stor risk för att de säger nej. Men jag håller tummarna till dess. Jag bad honom att titta snällt på det = ).

Kram L-L

Lauras gård sa...

En sådan söt kaninflicka! Hon är nog i storlek med våran yngsta tjej (fast lite smalare än våran knubbis...) Kram Stina

Signe 1 sa...

Oj vilken söööt kanin, synd bara att min dotter har blivit så stor, man vill ju att de ska vara små jämt!:-) Kram Sofia

Ingrid sa...

Maileg har ju så mycket fint, ska kika in i butiken. Men jag väntar ju paket från dig redan ;0)

~Livet i byn

Annelie Persson sa...

gud vad duktig du är, jobbar sköter butiken o ordrar, barn o sammtidigt hinner tillfredsställa oss blogg läsare!! ska kolla in på nyheterna i din blogg. super söt kanin! älskar gossidjur i den stilen såklart!
ha det gott / kram annelie