torsdag 5 mars 2009

En liten glimtWhisky. Det kanske är inte så passande att visa bilder på alkohol, men tänkte visa sambos blivande whiskyskåp ändå *fniss*. Det är från början ett gammalt skåp som fungerat som bokförvaring i ett klassrum. Vi satte stående plankor som bakstycke. Skåpet fick plats på ena väggen i vardagsrummet. Inte färdigmålat ännu och glaset är inte heller på plats. Man har olika passioner här i livet, och sambons är single malt whisky. På skåpet ser ni en gammal finsk whiskyflaska designat av kända finska designer Tapio Wirkkala. Flaskan har kära mamma ropat in från finska huuto.net. Vi har ännu inte bestämmt om vi ska ha gardiner på insidan av skåpsluckorna..
.

kram/Ansku

7 kommentarer:

Fotballmamma sa...

Fine bilder...!
Husbonden her i huset er også svak for whisky, men han har ikke foreslått ett eget whisky-skap enda..
Ha en fin kveld

Vit Romantik sa...

Oj vilken whiskysamling skulle imponera på min kära sambo. Hans whiskyskåp är inte så välfyllt kanske beror på att jag har lagt beslag på halva hihi!!

Ser fram emot att se när det är klart!!

kram Johanna

VITA NYANSER sa...

Snyggt skåp! Tänk att det blir så fint när det blir vitt, supersnyggt. Vilken samling han har, det barskåpet måste jag visa sambon, han kommer bli grön av avund = ). Själv håller jag mig till designen och det vita skåpet.
Kram L-L

Bygatan sa...

Vilken samling! Tyckte det var en fin sammansättning av alla flaskor som utgör ett blickfång.

HA en trevlig helg, kram Lena

Signe 1 sa...

Du har så fin blogg! Har handlat jättefina träbokstäver av dig som ska få pryda mitt nya hus vi bygger. Kika gärna in i min nyskapta blogg om inredning o husbygge:-). Kram Sofia

irma´s uthus sa...

Mmmmm, single malt äääär verkligen gott, vi har ett konstigt ek bord som blev vitt o fint som barbord. Tycker du ska ha silduk eller nåt på insidan, fast kartongerna äär coola.Snygg kudde!!!
trevlig helg!

Lisa Marklund sa...

Skåpet är jättefint :-), whisky hmm har aldrig fått smak för den drycken men som sagt ....skåpet gillade jag
Kram Lisa