fredag 5 februari 2010

Vintagekänsla

... var jag ute efter och slipade lite på bordskivan, benen och kanterna på ena bordet vi har !


.Får känna efter om det ska slipas lite till på benen/kanterna, om det får vara som det är eller om bordet ska målas om igen :D


Våran lillkille har drabbats av en riktig förkylningsvåg.. först behandling mot halsfluss utan några som helst symtom, sedan falsk krupp och nu en riktig förkylning. I går var han på dagis en stund, men vi fick lova att hämta honom tidigare då han var så snuvig..

Själv bantar jag andra dagen med Cambridge.. känner mig något hungrig, men det är värre med huvudvärk.. Är beroende av cola light, som jag oxå måste vara utan nu. Dricker i vanliga fall si så där 1 liter om dagen. Så snacka om abstinens ;D Haha, nu vet ni det! Kanske blir jag av med detta beroendetillstånd i samband med kuren =)


Imorgon lördag den 6/2 är butiken öppen mellan kl 12-15. Varmt välkomna!PS. den lilla krukan ni ser på bilderna väntas in till butiken inom kort, färgen är sååå vacker tycker jag!


Önskar alla en riktigt mysig helg!Kram/Ansku

6 kommentarer:

Livet hos Lind sa...

Hej!

Fint bord! Vi har också haft en förskylningsperiod hemma hos oss. Lilleman fick andra dosen av influensavaccinet och på det halsfluss. Inga roliga två veckor..

Lycka till med Camebridge kuren.

Ha de så bra!
Caroline

Emma - white avenue sa...

Bordet blev verkligen jättefint! Hoppas att lillen krya på sig under helgen! =)

Kramar Emma

Hjemmekjær sa...

Bordet ble kjempefint!! Flott blogg du har!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Åh, ska nog kika förbi din butik nästa tur jag ska till Värmland. Har släkten i Munkfors så det är ju inte så långt...kan det vara värt, jag vill ha den lilla krukan ju :-)

Trevlig fredagskväll//L

Marits vita skrin sa...

Men lill-skrutten då. Är det penecillinen som satt ner imunförsvaret på honom. Jag har förretsen jobbiga biverkningar av mitt med illamående mm.

Det där cola light beroendet måste du bli av med. Jag har en kompis som är lika beroende. Hon får psyk-bryt om hon inte harcola hemma varje dag. Jag har läst vad sån där dryck gör med kroppen och det är inte kul kan jag säga. Ta en titt på ett glas av den konstgjorda drycken nästa gång och tänk på att det där går igemon kroppen på dig.

Oj vad jag lät nu då. men jag tjatar på min kompis hela tiden. Sen klagar hon på att hon är trött, konstigt.

Kram på dig
Marit

Våglyckan sa...

Halloj! Superfina bilder. Här är det GI-metoden som provas på. Aningens jobbigt men det går, hua. Hoppas att lille sjuklingen mår bra nu. Ha en bra helg!
kram från mig
/maria