torsdag 18 februari 2010

NyheterHej på er,
.
Vill börja med att tacka för alla goa kommentarer och mail ang nedläggande av nätbutik samt rara ord om min blogg & butik och vårt hem. Det värmer i hjärtat ska ni veta!
.
Beslut att lägga ner butik tog jag ganska "hastigt" ändå, fast tankarna har funnits där då och då. Just nu känns det sååå rätt iaf, men visst är det samtidigt lite sorgligt. Jag säljer som mest nu och har ju fått en ny kamera oxå :) Men då var det där med tiden! Och hälsan och familjen är ju allra viktigast!!
.
Jag fortsätter med gårdsbutiken tills vidare. Om det skulle visa sig att det är svårt med enbart gårdsbutiken så då har jag alltid möjlighet att öppna nätbutiken på nytt. Inget är uteslutet ännu!
.
Kommer att ha nätbutiken kvar tills sista april är tanken. Det kommer även att finnas nyheter i nätbutiken under rubriken senaste nytt. Rea gäller ej på dessa varor!!
.
Här ser ni ett litet smakprov av några vårnyheter som finns i butiken, kommer att lägga ut bilder i nätbutiken inom kort.
.
Ha en fortsatt fin vecka!
.
Kram/Ansku

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Ansku!
Som du säger, hälsan och tiden med familjen är viktigast! Nätbutiken går ju alltid att öppna upp igen framöver om du skulle känna för det..

Vilka ljuvliga nyheter du får in i butiken, måste in o kika sen:)

Ha det bra Vännen!

kram Jenny

Lilla gårdshuset sa...

Hejsan!
Självklart är familj och hälsa det allra viktigaste som finns.

Fina nyheter i butiken;).

Kramis/Heléne

Söta Prickar sa...

Heips!
Ihan tottaa, lopetat nettiputiikin =( Voi harmi, mutta syy on hyvä ! Niin se on aika ei aina riitä kaikkeen ja se on priorisoitava!
kiva kuulla että cambridre kuuri tuotttaa tulosta, hurja painonpudotus! Hyvä!
Kuule, miten te olette tehneet teidän puulattioille, ne on aivan ihanat! Onko ne vitlaserade ?
Hyvää viikonloppua,
Halein Lotta

Marits vita skrin sa...

Hej Ansku.

Såg nu att du lägger ner nätbutiken.

Tråkigt för oss såklart. Men familjen är alltid viktigast.

Många kramar från mig till dig.

Marit