söndag 7 februari 2010

Beslutsångest




Hej på er,
.
Idag blev det sovmorgon då jag sov ända fram till 9 och det händer inte ofta. Nu är det 4:e dagen med Cambridge och då börjar man bränna fett :D Det har gått riktigt bra hittils kan jag säga, men visst längtar jag efter god mat :D
.
Funderar på om jag ändå skulle göra ett litet arbetshörna i övrehallen, eller iaf en "blogghörna".. :D Tänk så skönt att bara öppna balkongdörren på en tidig sommarmorgon.. sitta framför datorn med ett glas hemmagjord saft och njuta av milda sommarvindar, längtar!
.
Dörren som står lutad mot balkongdörren har ingen funktion i dagsläget. Den är i princip i vägen :D Kanske blir det en dörr till blivande växthus, om jag nu inte hittar någon liknande (helst med 6 glasrutor), men lite lägre. Hade gärna bytt ut dörren mot en av våra nuvarande innerdörr, men storleken passar tyvärr inte.. Vi får se vad det blir av allt =) Hyllan ska skruvas av och skruvhålarna spacklas. Eller kanske skulle kunna ha dörren bara lutad mot ena väggen i växthus, då skulle hyllan få sitta kvar.. Jo, ni märker hur det ligger till - rena kaoset uppe i hjärnkontoret.. Men det är väl bra att låta hjärncellerna och jobba lite.. =)
.
Hyllan som är fastskruvat på dörren finns i butiken och kostar 319 kr.
.
Åååå nu tittar solen fram, verkar bli fint idag =)
.
Köpte lite nya våriga blommor igår.. ska fota idag och visa sen.. det blev bland annat rosa ranunkler, helt underbart vackra !!
.
Önskar er en riktigt skön söndag!
.
Kram/Ansku

5 kommentarer:

Emma - white avenue sa...

Jättefin dörr! =) Förstår om den ger huvudbry! Man vill ju gärna använda den! =) Hoppas du får en mysig dag och att sista tiden med cambridge går bra! Lycka till!

Kramar Emma!

Millas hem sa...

Mmm, rosa ranunkler låter helt ljuvlig! Ser fram emot de bilderna!

Trevlig söndag till dig!

Kram Camilla

Söta Prickar sa...

Heijaa Ansku, nyt tsemppaa vaan kyllä ne kilot karisee!!! On varmasti hyvä aloitus se kuuri...yksi ystvistäni laihdutti itsensä lähes anorektiseen kuntoon ennen häitään =) Mutta sitten ne kilot tuli takaisin kun pappi oli sanonut aamen. Aiva ihania kuvia, ihana pysselhörna...yhtään en ole kateellinen..en en en =)
Halein, Lotta

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Åh, det lät härligt med en lätt sommarvind...men solen skiner i dag så det finns nog hopp...även om det tar ett par veckor till :-)

Ha en trevlig söndag//L

lindqvistsfyrarum sa...

Jätte fin dörr. Den kommer nog bli fin var du en betämmer att ställa den.

Undrar lite var du har köpt de fina A:et som du hade på bilden. Letar efter ett M och R i den stilen.

Önskar dig en toppen veckan.
Rebecca