onsdag 11 november 2009

grått & tristGod kväll !
.
Det är nästintill hopplöst att fota i mörkret!! Iaf med min kamera och "fotokunskap". Det blir antingen för "ljust" eller så blir det gråa & suddiga bilder. Till veckan är jag ledig en dag från mitt ordinarie jobb så hoppas på fint väder då *fniss*.
.
Försökte fota i butiken idag för att visa bilder här på bloggen, men icke sa nicke. Resultatet blev mindre bra! Jag fick hyfsat fina bilder häromdagen, men dom förlorade jag i samband med datakracshen..
.
På fredag smäller det! Ska ut på rajtantajtan.. vi ska nämligen ha personalfest! Har inte varit ute sen juli så jag tror bestämmt att sambon får stå i butiken på lördag :D kommer nog att vara mindre pigg, hihi. Lätt att skoja så här i förväg, men kommer nog inte att vara så kaxig på lördag :D
.
Ha det skönt!
.
Kram/Ansku

9 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Så kul med personalfest! Inte lätt att ha jobb dagen efter sen = ). Ljuset är inte lätt den här årstiden. Igår när solen kikade fram passade jag på att fota en del. Hi,hi...soligt ute och alla bloggare passar på att fota inne = )!

Ha det bra!
Kram L-L

♥ Affi ♥ sa...

Vad är det för fina flaskor på den nedersta bilden? Är det tvål? Nyfiken i en strut!

Ha så kul på festen! Det kan vara värt att må lite kymigt dagen efter...

Kram

Monica sa...

Hej,
fina hjärtan du visar. Har planerat att plocka fram symaskinen och sy lite, men...men alltid tidsbrist.. Och som sagt svårt att fota, har också en del jag skulle vilja fota, men som sagt kanske blir det lite ljus i helgen.

Hälsningar Monica, blogg Betongkrukan

Mina dagar sa...

Hoppas det blir roligt på fredag!
Hittade hit via en annan blogg!
Kul,kommer hit igen!

Unknown sa...

Åh så skoj med personlafest! Man behöver ha lite skoj i hop också!! Jag mailade dig i går, hoppas det kom fram för fasen vad det krånglade med mailservern i går! teknik ska ju bara funka, ler. Kram Petra

Anonym sa...

Vilken mysig blogg / butik du verkar ha. Jag har mailat dig tidigare om bokstaven Y i svart 30 cm, om det går att ordna? Är i så fall mycket intresserad :)
Mvh//Jessika, jessica_m72@hotmail.com

sara på hedepipan sa...

Nä vad det är konstigt hur ingen häller i en vuxendricka så det blir en tung dag efter.
Håller med om att det är svårt med fotograferingen. Blixten gör det alldeles för ljust och på dagarna har man ju inte tid.
kram sara

Livingroom sa...

Roligt med fest!
Och jättesöta hjärtan.
Ha en riktigt fin helg...utan flunssor och annat otrevliggt.
Lottq

Anonym sa...

mycket intiresno, tack