tisdag 10 november 2009

Datakrasch


Hej på er,

Det gick inte så bra med min "arbetsdatorn" då den kraschade i söndags :( Det vad någon fil som skadades och inte ens experterna lyckades att få datorn igång. Det som är sorgligt är att det fanns bilder sparade i massor i den datorn, både butiksbilder och familjebilder såsom bilder från vår nära och kära. Bilder under renoveringens gång. En del hade dock sambon hunnit spara på USB minnet, men inte alls i närheten av alla.

Obs Jag förlorade alla gamla e-mail. Har tillgång till butiksmailen återigen, men kommer aldrig att kunna gå tillbaks och se gamla e-post meddelanden. Så snälla ni som beställt varor via mailet maila gärna på nytt för säkerhets skull !! Har fått hem bokstäver och jag vet att det är flera som väntar..

Det har kommit en hel del nytt till butiken bland annat från danska Maileg. Tyvärr de mesta av nya produktbilderna förlorades vid datakraschen så det dröjer lite innan jag har möjlighet att lägga in alla nyheterna på hemsidan, jag jobbar på det!

PS. flagg girlangen som syns på bilden finns att köpa i min butik och kostar 209 kr. Levereras i en vacker plåtask. Passar fint som dekoration i barnkammaren.

Hoppas ni får en skön vecka!

Kram/Ansku

6 kommentarer:

A Cup Of Emilia sa...

Det är så tråkigt när sådant händer. Min dator har med gått i sönder. Jag hade med en hel det bilder på den :( Hoppas allt löser sig ändå! Kramar från Emilia

Maria ( Idekroken ) sa...

Ååå Ansku, det var leit. Og ekstra trist med bildene av de kjære :(
Håper det meste ordner seg med e-poster osv.

Klemmer fra meg

Nilla Q sa...

Usch, vad tråkigt när sånt händer. Det värsta är väl familjebilder från tillfällen som aldrig kommer igen. Hoppas du kan få igen en del.

Kram Pernilla

Anonym sa...

Fy vad jobbigt med datorkrasch! :C Hoppas det löser sig.

Kram L-F

Jenny sa...

Hej Ansku!
Nej, vad tråkigt att ni förlorade så många bilder..jobbigt med datakrångel!
Hoppas det löser sig, ser fram emot att få se nyheterna i butiken:)

Ha det gott,

Kram Jenny

maiju sa...

Plääh, tietokonerikko on todella jotain ärsyttävää - toivottavasti asia järjestyy pian!!

Kysyit tuosta blogissani olleesta Stockage-säkistä, joka minulla oli sohvan nojalla. Se ei itseasiassa ole säkki vaan pelkkä kangaskaitale, josta piti tulla tyyny. Mutta tykkäsin siitä noinkin eli se sai jäädä pelkäksi koristeeksi. Olen siis painanut tekstin kankaaseen itse.