tisdag 22 mars 2011

Tokig i barnkläderSkolbänken i Olivers rum är så praktiskt och fin! Den är enbart grundmålad, men kan tycka att det är bara lite charmigt så där halvfärdig.. På knoppbrädan jeans shorts HM, cardigan Petit by Sofie Schnoor, linneskjorta Poppy Rose (shorts & skjorta köptes förra år)
Hej på er !
.
Är bokstavligen talat tokig i barnkläder och spenderar alldeles för mycket pengar för barnplagg (tycker sambon iaf :)) ! Köper hellre kläder för barnen än till mig själv, säkert många andra som känner igen det :D
.
Petit by Sofie Schnoor är en av favoritmärkerna. Kläderna är dyra, men som tur så kan man lyckas och hitta riktiga godbitar på rea :) En randig cardigan med luva, ett par vår/höstskor samt ett par vinterstövlar till nästa vintersäsong handlades på rean (halva priset) !
.
I skrivande stund kom en leverans från TineK, får se om jag hinner fota lite imorgon (är hemma med båda barnen både idag och imorgon :))
.
PS. Tack snälla för att ni alltid lämnar så fina kommentarer, det gör mig sååå GLAD!
.
.
Ha en fortsatt härlig dag!
.
Kram/Ansku

3 kommentarer:

kjersti sa...

Du er ikke alene, tror jeg er minst like tokig;)
Er også veldig glad i Petit by Sofie Schnoor, og liker så godt undertøysettene med stjerner...

Takk for fine ord hos meg, gleder meg masse til å få en liten prins til jeg også:)

Klem

Nanna sa...

Kan tänka mig att när jag får barn att jag kommer göra precis samma sak...

Kviddevitt sa...

Hejsan. Förstår att du har hjärta för barnkläder. Dett har jag med! Åh, det är ju så roligt. Nästan roligare än kläder till mig själv. Jag har en blogg om just barnkläder, det ser ut som om vi har lika smak till våra barn, så du hade kanske gillat den?

Toppen att fynda på REA. Det gör jag med. Ofta.

Fin blogg du har. Hittade hit via Marits vita skrin. /Elle