fredag 2 juli 2010

Sovrummet

Gammal caféstol får agera som nattduksbord. Lampa från Ikea. Blommigt örngott Lexington.


" Min sida "

En liten korgväska från TineK hänger på en krok - i korgen samlar jag mina scarfar. Har även två i större modellen, en för tidningsförvaring i vardagsrummet och en som "hänger med" på resorna :)

Gammalt franskt klädskåp



Trärent byrå som jag gillar skarpt, fin kontrast mot allt det vita tycker jag.. kaminspegeln, linnekudden(även med texten ÄLSKA, KÄRLEK) samt keramiken ovan finns att köpa i min butik.
.
.
Hej hej,
.
Hoppas ni mår finfint :) Vilket fint sommarväder vi fått, snart ska jag och lillkillen ut och njuta.. :D
.
Idag visar jag lite bilder från vårt sovrum. Egentligen ska man väl inte ha så mycket möbler i ett sovrum, men vårt sovrum råkar vara väldigt stort! Ni som följt min blogg länge, vet att vi har planer att göra ordning vinden och ha sovrummet där i framtiden.. Den dagen ska tv-rum få flytta till vårt nuvarande sovrum :)
.
I sista tiden har jag haft lite otur. Arbetsdatorn har kraschat igen och mailet har krånglat så jag ligger efter med firmasaker.. :( Häromdagen beställde vi online pizza, jag som för övrigt är ganska så kräsen vad gäller maten råkade få fel pizza så klart.. Grrrrrrr.. och det var inte första gången jag får fel pizza! Senare på samma kväll blev sambon och jag såååå hungriga så vi slängde "min pizzan" i ugnen för att "vi" skulle äta den ändå.. Sambon hann ta sin del av pizzan, men inte jag som var "tvungen" att lösa klart korsordet först. Och snabb som döden var hundisen Elmer på plats vid köksbordet och "förstörde" pizzan och då blev mamsen utan.. var väl inte meningen att jag skulle äta nån pizza antar jag.. Och inte ens mina pioner som tidigare åren blommat så fint blommar alls i år, snyft :) Men men, som tur är de bara små bekymmer jämfört med allt eländigt som en del kan drabbas av här i livet..
.
Dags att hänga tvätten ute :D Ååååh vad jag älskar sommaren!
.
.
Kram/Ansku

5 kommentarer:

Sofia sa...

Så himla fint med skåpet i trä, blir som du säger en fin kontrast till det vita! Jag gillar't!

Jenny sa...

Hej Ansku!
Jättefint sovrum ni har!!

Tvätt som hängt ute på tork doftar så härligt! Min sambo Peter har lovat att snickra en gammaldags torktställning till trädgården i sommar (vi såg en fin i senaste Allt i Hemmet), hoppas han håller det löftet:)

Ha en trevlig helg i solen!

Kraam Jenny

Rosengårdens Inredning sa...

Hej!
Ert sovrum ser verkligen jättefint och rofyllt ut...där skulle jag lätt kunna somna :)
Ha det gott/ Kram Malin

Marie Elisabeth sa...

Ihastuttavan kaunis blogi sinulla ! Niin täynnä ajatusta ja harmoniaa sekä pohjolan vaaleutta. Tulen mielelläni tänne uudestaan :)
Kauniita kesäpäiviä sinulle.
Onko ok kirjoittaa suomeksi ? Ruotsikin käy hyvin ;)

Sara sa...

Hej hej!
vilket härligt sovrum ni har =)
Jag har oxå pyntat vårat sovrum för fullt...
Skåpet var ju helt underbart!
Ha en fortsatt trevlig sommar.
Nu ska jag gå in i din butik och kolla, verkade finnas mycket fint av intresse =)

Kram Sara