fredag 24 februari 2012

Det där med blommor..
.

Hej svejs :)

Blommor, blommor och återigen blommor.. Oj Oj Oj. Det här årstid blir det helt plötsligt översvämning av blommor här i huset :D ! Inte lätt att få plats med alla blommor nu när alla Mårbacka pelargoner ska "väckas" efter vintervilan, gaaaah. 15 st pelargoner, behöver man verkligen så många kan man undra.. ;D. Inte alls vackert med SÅ många blomkrukor :(

På en av bilderna ovan ser ni även det andra halvmånebordet i sin helhet. Spegeln är lite "felplacerad" efter gårdagens fotografering här hemma :))

Önskar alla en riktigt härlig fredagskväll!

PS. Missa inte februarierbjudandet som just nu i nätbutiken, sista dagen idag - 20% på allt utom redan nedsatta varor !

Kram/Ansku

6 kommentarer:

Therese sa...

Hei! Så flink du er!

Har sett at det har kommet noen skudd på mine allerede selv om de står på boden...så kanskje de må få komme ut i kveld;-)

Fin helg!

-Therese

Casa of Mia sa...

Underbara bilder:)

Annelie sa...

Jag tycker att det ser jättefint ut! Jag köper nya varje år jag... ! Ha en fin helg! Kram Annelie

Ardisia sa...

..Tänk när alla pelargoner blomstrar sen, då tycker du inte dem är för många =)


Ihanaista viikonloppua!
Kram Mia

Mrs Lollipop sa...

hejsan! har just hittat hit. blir så himla glad! du verkar ha ett underbart hem och en inspirerande blogg. tack för tipset om pojkkläder...=) har två buspojkar här hemma också!
längtar verkligen efter att få sätta händerna i ngt nu. att få börja riva, slita och få inreda ett hem...det bästa jag vet!
stora kramar och ha en underbar helg!

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Hej!

Aha tack för infon om dom gråa lakarna. Har faktiskt inte beställt några än men skippar nog det då :) Här är det tvärtom, tomma krukor ;) Men hade inte lika många pellisar som du att väcka hihi

Kram!!