tisdag 6 september 2011


En liten Sophora (som är en av favoritväxterna just nu, tyvärr lika "svår" som Myrten) i den minsta tineKhome krukan. Här tillsammans med ett gäng vackra ljuslyktor. Ljuslyktor kan man väl aldrig få nog av :) ! På tal om växter så har jag faktiskt lyckats att hålla en Myrten samt två Myrcine vid liv i ett helt år. Kors i taket! Men och andra sidan så dog mina två Olivträd. Mycket pga fel placering. Det är ingen bra kombo att ha växterna ståendes på fönsterbrädor ovanför det stora gamla elementer plus att man glömmer bort dom inimellan också :/


Heippa hej !

Här kommer en liten hälsning från mig! Framförallt vill jag T A C K A er alla som kikar in här hos mig :)!! En extra tack för er som tar tid att lämna en liten kommentar. Det uppskattar jag, bara så ni vet :) Så T A C K snälla för alla krya på hälsningar! Även om jag är dålig på att kommentera tillbaks så brukar jag alltid kika in hos er som lämnat kommentarer :) Tyvärr är det tidbristen som avgör.

I skrivandes stund sitter jag lååångt långt bort hemifrån. Har fått många mail gällande nyheter från tineKhome. Jag kan meddela er att jag försöker lägga ut en del av produkterna i webshoppen under veckan, bland annat den stickade pläden, de två minsta krukorna och det vackra "höstiga" servetterna. I dagarna kommer jag att göra en ny "tineK beställning" bland annat på svartvit keramik.

Vad tiden rusar iväg.. Oj Oj Oj.. häromdagen kom jag på att det är snart fyra år sedan jag startade min lilla nätbutik. Hjälp. Började förresten blogga samtidigt. Och var verkligen värdelös på att ta kort. Har aldrig tidigare varit intresserad av fotografering. Nu tycker jag att det är sååå himla kul! När vi var yngre så brukade min bror reta på mig för att jag inte kunde ta kort. Det fattades typ halva huvud eller fötterna på bilden, haha. Men däremot har inredning alltid varit ett stort intresse och en del av mig. Ett tips för er därute som drömmer om en nätbutik. Gör inte som jag. Gör tvärtom. Lär dig att fota innan =0

Det blev en lång hälsning till slut..

Kram på er!

//Ansku

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Grattis då till de snart 4åren du haft din nät/blogg:D
Ska nu in och kika på din nätbutik,ska bla ha Tine.K ;)
Ha en trevlig Tisdag!!!
Mvh Camilla...

Unknown sa...

Grattis till de fyra åren :)

Så sophora är svårskött... betyder att då får jag tänka efter en gång till innan jag skaffar mig en. hm..

Ha det bäst
Kram Maria

an angel at my table sa...

Tack gulliga du för din söta kommentar hos dig! Jag ser att du också tycker om Sophora jag vet inte hur många jag har lyckats ha ihjäl och dyra är dom också dom rackarna.

Johanna Stålros sa...

Så fina bilder!!! Kram Johanna