tisdag 5 juli 2011

Vinterns bästa loppisfynd !


.. för min del måste ändå vara dessa gamla charmiga ramar som jag hittade hos Makasiini-kirppis i min hemort i Finland ! Tanken är att blanda dessa med svarta "raka" ramar i olika storlekar lite hej och vilt ! Måste bara först bestämma vilka bilder som jag ska ha i .. :)

Och vet ni vad, återigen ångrar jag mig att jag inte köpte flera. Det fanns massor och Olof försökte faktiskt säga att jag skulle köpa allihopa: "du kan ju ändå sälja dom i butiken sen". Men icke, och nu skulle jag vilja ha några till förstås - grrrr :)..

Idag har jag städning på schemat (stooooor behov verkligen) och sen ska vi nog mysa med någon Astrid Lindgren film tror jag bestämt !

Önskar alla som kikar in en riktigt mysig dag!


PS. När jag valde ut vilka bilder som skulle presentera mitt bidrag i tävlingen om Sveriges charmigaste hem ;), så upptäckte jag att det är dags att uppdatera er med lite nya bilder från köket, badrummet och lillrummet.. :) Ibland skulle man att vilja "radera" lite gamla bilder här på bloggen också.. en del gamla bilder känns ju inte alls som "jag".. Det gör jag förstås inte, men kristisk som jag är gällande mitt eget hem/blogg så kan jag tycka så ibland..


Kram/Ansku

2 kommentarer:

Unknown sa...

Synd att man är så dumsnål..jag är precis likadan.
Det är så fina ramar. Får kika på loppisar.


Kram Maria

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Haha ja precis, visade faktiskt maken erat hem när det var med i sköna hem var det va?? Han vart lite sotis på erat fina whiskeyskåp ;)

Visst hade ni ett katt som heter Wilson med?
Vår minsting heter ju Vilson :)

Och jag vet PRECIS vad du menar, har helt kört fast i barnens rum. Speciellt Vilsons. Båda har långa men smala rum, så svårt att få till det :(

Kramar!