fredag 1 juli 2011

Alvars garderob !

Denna härliga blå -och vitrandig tapet kommer att sättas på väggen bakom klädstången
Gå-in-garderoben har förmodligen från första början varit ett skafferi (ventilation i gjutjärn finns kvar), vilket man senare tydligen "gjorde om" till en garderob eftersom en del av hyllorna är borttagna och en klädstång finns där idag :)

Golvet ska målas vitt eller ljusgrått, hyllor och väggar blir vita. Ev ska väggen längst fram kläs med pärlspont.


De andra härliga tapeter kommer också att finnas i gå-in-graderoben - ni får se vart dom hamnar när jag visar slutresutatet =)Hej hej!


I Alvars lilla rum finns det en pytteliten gå-in-garderob som tur är! Annars hade det varit besvärligt med klädförvaring i det lilla rummet :) ! Ett före detta skafferi egentligen :). Någon gång i tiden har vårt lilla hus varit ett tvåfamiljehus och denna tiden fanns det kök även uppe på övrevåningen. När Olof renoverade badrummet så uppäckte han att en vedspis har stått tidigare där vi nu har vårt lilla badrum. Synd att inte det första ritningar av huset finns kvar, skulle varit riktigt kul att veta exakt hur huset "såg ut" invendigt från allra början..


Tapeterna är beställda. Nu gäller det bara att sätta igång med målningen och småfixandet! Kommer att bli sååå fint!


PS. Vi har flera gå-in garderober i vårt hus och alla ska göras ordning så småningom. Tänk vad skönt det kommer att kännas den dagen alla garderober är i ordning! Längtar!


Hoppas ni får en härlig helg! Ikväll ska jag på spinning och hämta lite ny energi :)!


Kram/Ansku

1 kommentar:

På Nylund sa...

Åh, det kommer bli jättefint!

Kram Daniela