fredag 18 februari 2011

Vitt & blått



En del av min samling av Lexington örngott i somrigt vitt & blått :D Mina favvisar just nu är blommiga blåvita Lexington örngott som jag visat här på bloggen förut. Vid fototillfälle är dom bäddade i sängen =)



Hihi, pyjamasbyxor ska väl matchas med örngott :D Dessa skönisar har jag bott i sedan hemkomsten från BB. Båda kommer från HM - blommiga slank ner i höstens beställning och randiga nu i vårens! Jag är en riktigt "pyjamas Ansku", brukar även sno åt mig sambons pyjamasbyxor till slut. Har faktiskt beställt ett par nya till honom från HM, får se om han får behålla dem för sig själv :)

.


Hej på er =)
.
Har bland annat mani för Lexington örngott :D Inte mindre än 17 st Lexington örngott (+ baby örngott) finns det hemma hos oss. Det flesta finns 2 st lika. Sedan jag flyttade till Sverige 2002 har jag varit förtjust i dem och fått mig en hyfsat samling.. Vitt & blått som är alltid fräscht och känns speciellt passande under sommarhalvåret! Örngott matchas med för övrigt vita sängkläder. Vi har alltid massor med kuddar i sängen, och då är det perfekt att ha extra örngott :)
.
Igår var vi till Karlstad för lilla Alvar var på ett rutin ultraljud för höft. Pappsen har haft medfödd höftluxation så då måste även barnen kollas för säkerhets skull. Allt var bra som tur!
.
Men attans oxå, kan man verkligen vara så otänksam att amma i bilen när det är minusgrader ute. Tror ni inte jag fick mjölkstockning direkt - Jajamensan :( Tycker det räcker med motgångar nu. Har nämligen redan haft sååå besvärligt med såriga bröstvårtor samt tidigare mjölkstockning i andra bröstet! Men som tur så går mjölkstockning över ganska fort med egenvård bara man upptäcker detta i tid. Men j*vlar va ont! Under Olivers amning var det aldrig några problem, man kanske var mer rädd om brösten vid första barnet :)
.
Önskar er en riktigt skön fredag! Hörs under helgen igen :)
.
.
Kram/Ansku

7 kommentarer:

Idas och mina drömmar sa...

Så superfräscht med blått och vitt :) jag är också ett riktigt pyjamas-fan. den åker på direkt när jag kommer hem från jobbet :)

Ha en skön helg, och hoppas det ordnar sig med mjölkstockningen.

Kram Jessica

LOPPISLIV sa...

Så himla fint med blått och vitt, får mig att tänka på sommar, blå blå vindar och vatten :-) Somrigt och fräscht!! Har samma pyjamasbyxor från H&M de är helt underbara, funderar på att köpa mig ett par till. Ajaj mjölkstockning är inte kul alls, krya på dig nu. Kram Paula

Malin sa...

jag har handlat bröstvärmare på apoteket idag inför måndagens nedkomst, lika bra att förekomma det onda som jag förstått ska vara überjävligt. Vad smart att bara köpa örngotten i olika mönster än att köpa hela seten, våra katter klöser/trampar sönder alla våra påslakan och då vill jag ju inte köpa för dyra men örngotten kan man ju satsa på istället, tack för tipset.

Unknown sa...

Usch och fy för mjölksstockning :(
Klä dig i dina mysiga pyamasbyxor och bädda med några riktigt sköna kuddar i soffan mys med dina goa barn.
Krya på dig
Kram Maria

Jenny sa...

Hej Ansku!
Grattis till er nya lilla familjemedlem, vad söt han är lilla Alvar:)

Oj vad många snygga Lexingtonörngott du har:) Jag har ett set med lakan därifrån i vitt och blått som jag haft i många år, de är fortfarande lika fina i kvaliteten:)

Ha en trevlig helg o sköt om er!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Heippa Ansku,

Miten kuolettavan ihania kuvia sinulla jälleen. Minun lempivärini ollut jo monta,monta vuotta...valkoinen ja sininen...
niin rauhallisen harmooninen väriyhdistelmä.Siihen ei koskaan kyllästy.

Ja sinä se osaat kuvata niin taidokkaasti värit ja asetelmat

Hauskaa viikonloppua koko perheelle, terveisin Kirsi Naantalista

Mina drömmars hus sa...

Aj aj stackars dig. Hoppas det ger med sig.
Helt underbara blåa bilder. Blått är en himmelsk färg.
Krya på dig och hoppas du får en fin fin kväll
AC