söndag 25 april 2010

Badrum & lite om trädgårdHej på er,

.
Härliga söndagen är här! Hoppas ni haft det fint! Själv hade jag utomhusarbete på schemat igår, som säkert många andra av er oxå. Bland annat höll jag på med trädgårdslandet. Puuuh vad mycket det finns att göra, tur att trädgårdsfixande är avkopplande :) I fredags köpte jag en till klätterros(New dawn) som ska planteras idag, den får klättra mot ett träd..

.
Några växter som planterades i somras:

-New Dawn
-Finlands vita ros "pimpinellifolia Plena" (buskros)
-Rosa pimpinellifolia (buskros, fanns en sedan tidigare)
-vita pioner (fanns rosa sedan tidigare)
-snöbollsbuske
-körsbärsträ
-magnoliaträd med vita blommor (som säkert dött i det här läget då vi befinner oss i fel zon - men kunde inte låta bli att testa ändå)

Kanske ska även plantera en "Rosa white cover" i år som är en vit marktäckande ros. Haha, undrar hur slutresultatet ska bli med så många olika rosor. Har hållit mig till ljusrosa och vita iallafall :D

.

Badrumsrenoveringen är i full gång, det går sakta men säkert :) Stora vita kakel på vägg och grått italienskt klinkergolv. Murstocken är spacklad och få stå framme med tillhörande ventileringslucka. Till veckan kommer kakelsättaren och ska foga klart. Därefter får sambon sätta igång med de sista. Vi har även hittat en gammaldags duschblandare med termostat. Så snart snart har vi äntligen ett fungerande badrum på övrevåningen!

.
Hoppas ni får en härlig söndag!


Kram/Ansku

1 kommentar:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Härligt att få ordning i trädgården, tror att det kommer att bli jättfint med så många rosor!

Spännande med badrummet, antar att vi får se lite bilder när det är klart? :-)

Ha en trevlig söndag, kram Lina