onsdag 8 juli 2009

Loppisliv

Hej på er,
.
Måste bara göra ett inlägg trots att jag tagit sommarlov från bloggandet =).
.
Hoppas ni har det bra! Här i Finland har det varit lite kallare och inte alls soligt. Hoppas på bättre väder under resten av vår semester. Vi har haft det underbart trots det sämre vädret. Så härligt att bara njuta samt umgås med min familj, släkt och vänner. Och äta mammas goda mat =) I kväll har vi grillat och spelat M Ö L K K Y som är ett finskt sällskapsspel som påminner om kubb.
.
Har även unnat mig lite och varit på ansiktsbehandling. Välbehövligt efter en stressig vår.
.
Det har blivit många loppisbesök. Vi åkte ju hit med bil via Haparanda så det finns en och annan loppis på vägen hit (150 mil enkel).. har fyndat en hel del =) Här på hemmafronten i Finland fyndade jag denna fina järnsäng med hjul på. Vi har 3 st gamla "sjukhus" järnsängar sedan tidigare, men denna pärl kunde jag absolut inte motstå *fniss* Dom som vi har tidigare har ju inte hjul *fniss* Har dock planer för alla så dom vill jag ha kvar! Det har även blivit lite porslin, ett gammalt nattlinne, gamla sängkläder samt ett virkat överkast. Har samlat gamla sängkläder i flera år så jag har så mycket lakan & örngott att jag får nästan börja sälja vidare.. kanske kan ni hitta en del i min butik i framtiden *ler*
.
Ha det så skönt!!
.
Kram/Ansku

7 kommentarer:

Mitt skabbiga chica hus sa...

Gud så härligt! Men du, hur får du hem sängen? - för du tänker väl inte sitta i den och rulla hem efter bilen antar jag;o)

Kram Mia

gamla skolan sa...

Ser ut att vara en helt underbar gammal säng , och det är så fint med hjul på dom också ! Grattis till fyndet ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Livingroom sa...

Låter fint. Sängen kan säkert åka på släp hela vägen över ;)
Hoppas ni har en bra semester här i finland. Åskat gjorde det hela natten så kanske vädret nu blir bättre.
-Lotta

ansku sa...

Hi! Det verkar vara en del som undrar över hur vi ska få sängen hem =)Kanske inte så dum idé att hänga den efter bilen med mig i - då kan sambon kroka av vid första bästa loppis, hihi. Isärtagen och med lite tur får sängen plats i bagagen. Annars får mina föräldrar ta med den vid nästa visit till oss, pappa har ju paketbil =)
/Ansku

Anonym sa...

Sicken vacker säng! Hoppas ni får hem den säkert...:) Ha en fortsatt trevlig semester i Finland. /Sofia

Handplockat sa...

Njuter alltid av dina fina bilder

kikade in för att önska dej en toppenfredag
ha det bäst

Vintage living sa...

Ihana rautasänky! Tuollaisia löytää ihan liian harvoin...haluisin kanssa meille rautasänkyjä lisää. Meillä on kaksi ja ne muuten saa taitettua kasaan, tulee litteä paketti (ehkä tuonkin saa?)..saa vietyä yläkertaan, jonne ei muuten pysty viemään kapeista portaista sänkyä.