söndag 3 maj 2009


I dag bjuder jag bara några små glimtar på några detaljer ! För mig har både helheten och små detaljer en stor betydelse när jag inreder. Vackra detaljer gör mig glad helt enkelt !

Nu känner jag mig riktigt trött - i torsdags blev det lite kalas och nu har jag jobbat hela helgen med mitt ordinarie jobb. I morgon har jag ett arbetspass kvar och sen blir det ledigt tisdag och onsdag. Ledigt från jobbet innebär pyssel med min butik ;) Och att umgås med sonen förstås.. Ska försöka hinna med även att fota lite för butiken. Jag väntar in lite nya varor och hoppas att få en leverans till veckan..

Tänkte faktiskt krypa in under filten på soffan bredvid lillkillen och läsa nyaste Lantliv som jag inte hunnit med, mer än bara bläddra snabbt. Det blir nog sängen tidigt ikväll. Ska kika in hos er nån annan dag och se vad ni pysslar med ... :)

K R A M /Ansku

7 kommentarer:

Signe 1 sa...

Jadu! Det är ju verkligen detaljerna som gör helheten när man inreder!:-)Du visar så mycket fint! Må gott, Kram Sofia

Lauras gård sa...

Det låter inte helt fel, att få krypa ner i soffan med en bra tidning... Kram Stina

VITA NYANSER sa...

Fina bilder, detaljerna är jätteviktiga som du skriver! Vilken fin steghylla! Jag har inte hunnit med dina inlägg, vad kul att läsa ikapp lite = ).

Kram l-l

Stjärnor & Champagne sa...

Underbara bilder. Väldigt fina saker.

Kram Anne

SKOGSHUSET sa...

Vilka fina visdomsord! Ibland måste man stanna upp och tänka till när det går för fort:-)Du har jättefina saker och nån dag ska jag utforska din butik också!

Jenny sa...

Hej Ansku!
Vilka fina bilder, den vackra kakelplattan är väl från Julias butik? De är såå vackra!

Vad mycket fint du har i din "kammare"! Jag beställde det vackra House Doctor kuddfodralet o söta frökort häromdagen, vad bra att fodralet var på rea:)

Ha en skön kväll,
Kram Jenny

Signe 1 sa...

Hej Ansku igen! Har handdukarna kommit fram? Kram Sofia