tisdag 26 maj 2009Hej på er,

Åå vad jag älskar vitt. Vitt är så vackert. Vitt med olika nyanser och material. Lite svarta detaljer, rostiga saker och zink till. Nytt & nött. Helst enkelt och avskalat. Ibland vandrar jag mellan romantik och industri. Gränsen kan vara hårfin. Jag har egentligen inget speciellt stil, jag införskaffar mig de ting jag gillar oavsett om det är från 1800 talet eller från 50 talet. Jag blandar hej och vilt helt enkelt =) och försöker hålla samma stil genom hela huset =)

Juni månad närmar sig med stormsteg. Har alltid tyckt att det är något speciellt just med juni månad, kanske för att jag är född då. Men alla årstider har väl sina charm. Längtar sååå efter sommar och sol. Det är så skönt med gardinlösa fönstren som släpper in all ljus.. att vakna en tidig sommarmorgon när fåglarna sjunger, det är härligt det =)

Hoppas ni har det bra!

Kram/Ansku

6 kommentarer:

Beas sa...

Jag håller helt med...fast ibland är det svårt att behålla gränserna "flytande" tycker jag...jag spretar åt alla möjliga håll...och då kan det bara vara en detalj i en inredningstil som jag tycker om, men inte resten och då kan det ändå krocka.

Jag vill vara chooseless och bara köra på, men jag hejdar mig själv lite där när jag sätter upp just grönt med vita prickar, ihop med spetsar, Madonnor, industrilampor, sirliga shabbymöbler och renodlade Carl Larsson stolar.

Då känner jag mig nästan liten schizofren när jag ser på slutresultatet...hihi.

Fotballmamma sa...

herlige bilder, helt enig i at hvitt er nydelig. (:

Jenny sa...

Hej Ansku!
Känner likadant som du!
Blandar oxå hej vilt o har en förkärlek för vitt, zink gammalt o nött!

Du visar alltid så mycket vackert här på bloggen, tack för all inspiration!

Ha en jättebra dag,
Kram Jenny

Johanna sa...

Ja, vitt är underbart! Det blir aldrig för mycket eller fel. Ha en bra dag!

Livet på Marbogården sa...

Har börjat gilla vit mer och mer, får bli vitt i vårat sovrum och en fondvägg.

Unknown sa...

Vitt är så härligt, synd bara att inte maken tycker det samma ;)
Kram Maria