söndag 19 april 2009


Hej på er,

I går var vi till en lokal handelsträdgård, där inhandlades lite kryddor och vita penséer. Har även tidigare köpt lite fröer som jag tänkte så idag. Åååh vad jag drömmer om ett växthus - sweden Greenhouse har så himla fina, men tyvärr lite saftiga priser för oss. Sambon min har lovat att bygga ett, men det blir inte i år. Trist, jag orkar inte vänta länge - vill ha ett NU *fniss*. Får fortsätta att drömma och nöja mig med mina pallkragar så länge..

Ha en underbar söndag !!


kraam/Ansku

7 kommentarer:

Frida sa...

Okej.
Jag har faktiskt gjort egna nu som blev jättebra, över förväntan :) Men tackar för ditt svar :)
Ha en bra söndag :)

MODERN COUNTRY sa...

Jeg kjenner din lengtelse!! Og jeg drømmer også om de underbara veksthusene i tre. Naboen setter opp et helt vanlig denne måneden, og jeg gleder meg til å dyrke litt deilig urter og grønnsaker. Iallefall tomater. Ingenting smaker vel bedre enn de man dyrker selv :)

Ha det godt!
Klem/Aina

Lauras gård sa...

Jag skulle också sätta frön i dag, men det blev inte av... Jag köpte ett växthus från Skånska byggvaror. Ett grönt fint. Det ligger ännu nerpackat. Ska förhoppningsvis monteras upp snart... De har ganska bra priser, jag jämförde flera olika innan jag köpte. Jag köpte ett på 12 kvm och betalade ca 12 000 kr. Inte så farligt tycker jag. Kram Stina

Lilla Medine sa...

Hey, I`m first time visiting in your blogg. I just love it, simple, beautiful and white!

Unknown sa...

Ja ett riktigt fint växthus gjort av gamla fönster har ju flera ändamål, perfekt glasveranda att njuta i...Hoppas du får en nästa år!

Kram Pia

Signe 1 sa...

Ja tänk att ha ett växthus, men först kanske jag måste ha en trädgård, hihi! Ha en fin dag, kram Sofia

In my house sa...

ALLTSÅ DUUUU,,,, nu har jag kollat runt hos dig,,, näst intill alla dina etiketter =) Guuud, va fint du har det,,, precis faller mig i smaken!!!! Mmmmmums jag njuter av fina hem... Å så har du en butik,,, din lille illbatting (min dröm juh) Men jag har inte kunnat klura ut vart du har den???? uthus eller var???? jag drömmer drömmer, men någongång vill jag att de ska bli sant!!!!

Kram josse