torsdag 30 april 2009

Kuddfodral & steghyllaHej på er,

Har köpt ett nytt kuddfodral i 100 % linne med volanger och texten K Ä R L E K på. Steghyllan med fem hyllplan från Ellos har hamnat i vardagsrummet. Blev en kul detalj med böcker & tidningar samt vacker keramik som dekoration.

I kväll ska det bli grillat, mums. Är fortf förkyld så kanske blir det en grogg också att trolla bort förkylningen *fniss*.

Tänkte just på att det är ju så kul men samtidigt lite knepigt med olika kulturer. I Finland tänder man brasan på Påsk för att trolla bort det onda och här i Sverige har man ju valborgsbrasa för att välkomna in våren.

Önskar er en skön Valborg
!!


Kram/Ansku

4 kommentarer:

Signe 1 sa...

Fiina bilder som vanligt! Skickade din vinst idag, så du får hanndukarna på måndag hoppas jag:-) Ta en mojitodrink ikväll, tipsar om en sån i mitt inlägg idag, hihi. Hoppas du känner dig bättre snart! Stor Kram Sofia

Jenny sa...

Hej Ansku!
Vilken snygg hylla!
Kudden är oxå jättefin:)

Hauskaa vappua!

Halein Jenny

Lauras gård sa...

Steghyllan är jätte läcker. Skulle kunna tänka mig den själv. Trevlig valborg! Kram Stina

SKOGSHUSET sa...

Heeej! Jag måste bara berömma din fina hylla. Jag visste inte att Ellos hade så snygga saker, ska genast surfa in och titta runt *hihi*. Hoppas förkylningen gett med sig vid det här laget och att helgen varit bra. Va roligt att få veta lite finländska "traditioner" också!