måndag 25 augusti 2008

Nytt gammalt skåp samt en glimt av matsal/vardagsrum..
Detta väggskåp köpte jag häromdagen från en antik och kuriosa affär i Uddeholm. Skåpet var mörkbrunt i färgen och har nu fått några lager vit färg. Skåpet fick plats i matsalen ovanför Tomelilla fotöljen. Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.. Ett väldigt enkelt drängskåp som jag piffade till med två västergården krukor med "mossbollar" i samt en liten enkel lykta. På nyckeln hänger ett litet tyghjärta som annars hängt framme på Jul. På bilden nedanför kan ni se en liten glimt av hur väggskåpet blev placerat samt närbild på korgen som jag tycker så mycket om..
Alla somriga pläder samt kuddar har fått flytta in i garderoben för vinterförvaring. Nu är det dags för höst och vinterfärger - då ska det vara lungt och harmoniskt. Beställde förresten en ny pläd från en annan nätbutik idag - vit/"gråblåsvart"randig. Den får flytta in i korgen och värma när de kalla vinterkvällarna tränger på..
***

kram A-M

1 kommentar:

Ett hus i vitt sa...

Första gången här, jättemysig blogg! Vilket gulligt litet skåp! Och erat vardagsrum är jättefint. Likadan soffa som vi har :-). Kram, Anette