lördag 4 augusti 2012

Bloggtorka

Längtar till mysiga höstkvällar i hörnsoffan som är numera i vardagsrummet, känns gaaaanska lockande..
. 
.. den vita Ektorp hörnsoffan har fått det gråvit randiga tinek överkastet som skydd på ena längan - gillar skarpt, tjock & härlig (får fixa ett annat överkast till Olivers säng).

Inredningsböcker är en självklar inredningsdetalj hemma hos mig!
.
Grått är så vackert, blandat med vitt & lite svart!!
.
Samma toner vid  Olivers knoppbräda. Jeans/Idigdenim & POMPdeLUX, t-shirt/Idigdenim, stickat tröja/Benetton, gubbkeps/CTHmini
.
En liten glimt från Alvars rum - snart dags att plocka ner "ena sidan av sängen".. Säng en gammal Juno, plankor & gråvit randigt tapet på väggarna.. Stickad pläd (gammal) från Lexington.


Hej på er!

Hoppas ni har det bra ?!

Själv har jag "drabbats" av total bloggtorka.. Men idag får ni iallafall ett litet livstecken från mig :) Helt galet, men  jag längtar faktiskt efter höst, mysisbyxor & raggsockor :D Och är SÅÅÅÅ sugen på alla härliga höstnyheter på klädfronten, både till mig själv & barnen.

Har hunnit jobba denna veckan efter 5 veckors semester. Såå glad att jag även kommit igång ordentligt med träningen (spinning, styrketräning, löpning), SÅÅÅ skönt för både kroppen & själen!! Målet är att återgå till träningen som var innan vi köpte huset - sen dess har det blivit alldeles för mycket "soffhäng". Massa ursäkt & måsten före träning (men visst - har ju haft heltidsjobb som "sjuksyster"/butiken/husrenovering/småbarn/lite sjukdom och så, men ändå).

Nu hoppas jag att O snart dyker upp då han varit på kräftskiva hos våra vänner i Karlstad. Själv stannade jag hemma då vi hade ingen barnvakt. En lugn kväll med först lite träning och senare hemmalagad pizza. Imorgon en jobbdag för mig.

Önskar alla som kikar in en riktigt härlig lördagkväll!

Kram/Ansku

4 kommentarer:

Anonym sa...

For noen vakre bilder:) det vaskerommet ditt var nydelig:)
Blogg lysten kommer snart tilbake:) men jeg syntes nok du har aldeles nydelige innlegg jeg:)
ha en herlig kveld

Klem Merete

Solveig sa...

Så spennende blogg du har! Herlige bilder;o) Javisst rammes vi av bloggtørke noen og enhver. Samme hos meg. Men det er vel kanskje slik med os som liker å å være kreative i hjemmet - det blir liksom ikke helt roen over å være inne om sommeren;o))
Ønsker deg en fin helg videre!
Klem fra Solveig

Unknown sa...

Hej!
Vilken fin o inspirerande blogg du har!!
Ha en skön söndag!

Hälsningar
Lotta

Industri house sa...

Hej ansku! Här har du en till som lider av bloggtorka :) Ibland känns det som om man har tagit kort på varendaste sak man har här hemma..Och jag håller helt med dig om att man längtar lite smått efter hösten nu, mysig tid det med.Ha det gott!kram jessica.