söndag 10 juni 2012

Astrid Lindgrens Värld

Våran goa 5-åriga äventyrare - ett perfekt ålder att besöka Astrid Lindgrens värld. Oliver vann förresten den största klubban på "hjul-lotteriet", vilken lycka :)
Heeej!

Ovan några glimtar från fantastiska Astrid Lindgrens Värld som vi besökte med goa vänner HP, Ullis & Ella på tordag & fredag. Vilka otroliga uppträdanden, riktigt härligt både för stora och små! Helt klart att rekommendera :D Vi övernattade från onsdag till fredag på stugbyn nästintill, och den var sååå mysig tycker jag. Ett extra plus för HP för väl planerad resa, SÅ skönt att ha en ledig helg innan det är dags för jobb igen :)

Själv hade jag även velat besöka Astrid Lindgrens föräldrahem, men det får vi ta nästa gång!

Inte alls länge kvar och det är dags för sommarens nästa äventyr :) Nu håller vi bara tummarna för att min bror hinner återhämta sig efter en planerad operation, så att hela min familj kan vara med på resan! Livet är verkligen skört och så orättvist, min kära kära morbror somnade in i fredags kväll efter en kamp mot cancer :(  Han med familjen bor på andra sidan av Atlanten och tyvärr hade jag ingen möjlighet att vara där. Mina föräldrar samt min moster och hennes man var på plats. Nu får han vila i himlen tillsammans med sin egen dotter samt en av mina mostrar som även dem miste sina liv alldeless för tidigt pga cancer.

 
Kram/Ansku

3 kommentarer:

Anonym sa...

so cute

Anonym sa...

Hei!
For et vakkert sted og nydelig bilder:)
Har aldri vært her med mine barn, men ser at det burde man:)
Kanskje når man får barnbarn:)
Ønsker deg en herlig søndag

Klem Merete

Malin sa...

livet är skört och vi får ta vara på de dagar vi har och aldrig glömma att uppskatta det och dem vi har omkring oss.
Fina dina pojkar är, och börjar bli så lika trots hårffärgen. Kolla munnen på dem ,samma gulliga underläpp he he.
Ser att lilleman har sin petit schnoorbody på sig, min Inez är oxå jättefin i den, bra köp från din kammare.
Om några år så far vi till Astrids värld vi med, har ju lite närmre än ni. Vi bor ju i Jönköping och vad kan det vara, typ 12-13 mil kanske. men hon är bara 15 månader än så hon fattar inte så mkt av Emil & company än.