lördag 3 december 2011

Advent i matrummet..

På brickan två tinek facet lyktor i den nya fina färgen Tea, blandat med vackert keramik. Hyacinten slängde jag igår, så nya måste införskaffas..

Adventsljustake (köpt på Åhlens för två år sedan) på ena fönsterbräda. På tolix pallen ett mörkgrått fårskinn som värmer rumpan på de blivande kalla vinterdagar ;)

Adventsjärna i ena fönstret. En julgranskula hänger på fönsterlistan. På väggen en stjärna klädd med mossa, så enkelt och vackert tycker jag!
.
Lite ljuslyktor och blommor på halvmånebordet. Tror det får bli en Sturehofs kruka med två hyacinter här i stället för Myrcine!Hej svejs!

Tredje december och regn & rusk :( Nu vill man verkligen ha vinter och snö!

Ovan lite adventsglimtar från vårt matrum! Lite nya hyacinter ska planteras, men mycket mer än det blir det inte :) Och julrosen ska "höjas lite" i krukan så att mossan syns ;) Ska försöka komma ihåg att ställa julrosen i skafferiet på kvällarna, annars dör den inomhus typ direkt!

Har varit iväg idag och köpt mer röda plåtbokstäver. Nu har jag även 17 st till salu. Får se om dom hamnar i nätbutiken eller på tradera..

Obs! Har förlängt 4 års erbjudandet i nätbutiken t.o.m idag, så passa på! Mycket beställningar har trillat in under dessa dagar, jättekul!

Önskar alla en riktigt mysig andra advent!

Kram/Ansku

1 kommentar:

Millygarden sa...

Så andventsfint du har det!

Trevlig Kväll!

Kram Marina