torsdag 4 augusti 2011

Järnstolar fick flytta från matrumsbordet, dom står nu stablade på varandra vid sidan om och kan användas som extra stolar vid behov. Funderar även på att sälja dem!?! Nu ska jag spara och köpa några till " Elvira stolar " :)


Hej på er!

Hemma efter två underbara veckor i Finland :). "Första stoppet"  i Finland var Muminvärlden, vilket Oliver hade sett framemot lääänge. Innan vi åkte vidare så gick vi förstås runt i Nådendals vackra gamla stan, alltid så härligt att vistas där. Väl framme hos mina föräldrar i Kalajoki, klockan ett på natten..

Underbara dagar vid havet, god mat (vi åt grillad varje dag), små utflykter, bastu, goda vänners sällskap, umgås med familjen och släkten och en utekväll med vänner hann vi också med =D - vad mer kan man begära!! Sista kvällen tog vi oss en lååång lååång promenad vid havet, sååå skönt!

Vi hann tyvärr inte med bomässan i Karleby - det var meningen men tiden räckte inte till. Hade även tänkt att besöka Lundagård i Purmo, men det glömde jag fasiken totalt bort :(. Det får bli nästa gång :) Och nästa sommar ska vi besöka Porvoo tror jag bestämt.

Väl hemma i lilla Hagfors mötte vi ett alldeles för vitt hem tyckte jag :)  Man blir blind när man tassar runt i sitt hem, och det är faktiskt nyttigt att vara borta lite längre tid och sedan se sitt hem med nya ögon ;)! Tror jag ska måla något skåp svart ! Väggskåpet i matrummet kanske..?! Och lite tapet någonstans på nedre våningen skulle nog inte sitta helt fel! Mer ramar med svartvita foton, både svarta och vita ska upp så småningom (ramarna är inhandlade iaf :))..  Sen har jag  ett litet Moodboard projekt och jag hoppas ni kan se det färdiga resultatet under hösten :)!


Kram/Ansku

5 kommentarer:

versponnenes sa...

Hallo,

you have a beautiful home and I love the pictures of your blog and your shop!!!

Greetings from Germany!
Katja

Moodboardwithflowers sa...

hihi jag som funderar på att sälja mina 6 elvira.. så roligt det kan vara

Jenny sa...

Heippa Ansku!

Vilken mysig resa ni verkar ha haft till Suomi! Längtar oxå dit..nästa sommar hoppas jag på en resa! Mamma och Pappa är där nu och besöker släktingar i Karjala.

De där Elvirastolarna är så fina, förstår att du vill ha fler. Tror det kommer bli jättefint med lite mer färg (och svarta detaljer) mot det vita:)

Ha en trevlig kväll!

Halein Jenny

Johanna sa...

Ja, det känns som att det är annat som gäller i stolväg just nu om man ska tro många bloggare.

VITA NYANSER sa...

Så fint du har det! De där järnstolarna är ju så fina! Men allt du gör blir så fint!!! Här har det också kommit in mer svart, snygg brytning till det vita.

kram L-L