torsdag 27 januari 2011

Sambons stolthet =) !

Vägghängt whiskyskåp (=gammalt omgjort verktygsskåp), fotpall Ikea, vedkorg loppisfynd, kakelugn blocket

Bruichladdich PEAK

The Balvenie, tycker att dessa flaskors etiketter påminner lite om gamla apoteksflaske etiketter - syns inte speciellt på bilden, men om man tittar själva flaskan =)

Sist men inte minst, sambons favorit Ardbeg
.

Hej på er,
.
.
Om min passion är inredning, så är sambons stora intresse whisky. Han är samlare av Single Malt Whisky, vilket underlättar när man skaffar presenter till honom (fast han får ju inte bara whisky) :D
..
Själv gillar jag inte smaken av whisky, men däremot tycker jag att flaskorna är fina - och lägger mig i (försöker iaf :)) vid val av whiskyköp också beroende av flaskornas utseende :) Dock prioriterar jag så klart även sånt som gills! Dessutom är det väldigt intressant att vara med vid whiskyprovning och lyssna!
...
Whiskyskåpet är en förvandling av ett gammalt verktygsskåp som vi fått av sambons arbetskamrat. Resultatet blev enkelt, fint och framförallt unikt! Synd bara att alla flaskor inte får plats i skåpet länge.
..
Egentligen var det mening från början att skåpet hade blivit ett väggvitrinskåp till mig. Det blev aldrig av. En vacker dag fick jag idén om sambon kanske skulle ha skåpet som whiskyskåp. Och helt plötsligt hände det grejer =) Nu är det väl ca två tre år sedan, men det tog typ 2 dagar och skåpet var klart =)!
.
.
Nu är Oliver på dagis, ska passa på att göra ordning några beställningar samt svara på mailen. På em bär det iväg till Karlstad för lite shopping med sambons 42:or på fötterna :) Inte en chans att ha mina egna 37:0r!
.
.
Kallt har vi idag också, -17 grader!
..
.
Kram/Ansku

8 kommentarer:

Unknown sa...

Så fint så det är inte klokt! Ska oxå försöka hitta mig ett liknande skåp, älskar just när det är vägghängt =)

Ha en fin dag,
kram Catta

Unknown sa...

Hihihi... visst är det konstigt att helt plötsligt kan det gå så lätt.. ;) Men det är kanonsnyggt skåp :))
Ha de bra i stan
Kram Maria

Mina drömmars hus sa...

Jag vet en till som skulle vara överlycklig över detta skåp.

He he, ha re!
AC

Jenny sa...

Hej Ansku!
Min sambo Peter är ju lite avis på din sambos fina whiskeyskåp;)

Jag ska visa honom detta inlägg när han kommer hem från jobbet så kommer han bli ännu mer avis, hihi:)

Kraam Jenny

Anonym sa...

Åh dricker din sambo också Ardbeg. Det är makens favvis, luktar som en hel brasa, kan knapt vara i närheten! Fin samling i finfint skåp :-)

Marits vita skrin sa...

Älskar din fina hall i bakgrunden med den fina rappen. Vi är i starten på att sätta igång att renovera+göra om vår trapp. Mycket pilljobb och tråk... men det kommer att bli så bra i slutet.

Kram på dig
Marit

Sofia sa...

Ojoj, min man skulle bli grön av avund om han såg din sambos samling! Har följt din blogg sen min tid på Svalan, men inte riktigt avslöjat mig.. Va kul att ni snart ska få en till! :) Vi fick en liten pojke till i december som ska heta Lowe.. Vill köpa bokstäver till honom, köpte rosa till Wilja av dig, men vill ha i grönt till Lowe. Verkar dock inte som att du säljer i den färgen, har du något tips på vart jag kan hitta?
Ha det så gott och ta hand om dig nu!
/Sofia

House of Fiddeli sa...

Vackert skåp, sambons whisky samling hamnade i ett gammalt linneskåp som vi gjorde om!