torsdag 23 december 2010

Julefrid ! . Joulurauhaa !

. tovad snöflinga Én gry og sif, finns att köpa i min butik


Hej på er,
.
Årets julgran är en riktig barrgran med skägg :) ! Den har stått inne sedan måndags och är redan nöjd på att dammsuga.

Vi har haft som tradition i de tre åren i huset att köpa en dansk kungsgran, men i år kändes det mer rätt med en "vanlig" julgran. Det viktigaste för mig är ändå att granen skall vara ganska liten och gles. Årets gran är pyntad sparsamt med tovad från Én gry og sif samt några få pynt från Maileg.

Här ska det fortsättas att städa nu på förmiddagen, det går segt i år :) På eftermiddag ska jag ägna tid åt julmatslagning (gjorde aldrig lådorna i förväg på måndag som planen var)! Har handlat iaf all julmat igår och det känns skönt!

Vi kommer att fira jul hos oss med sambos familj. Ska bli sååå mysigt, även om jag saknar min familj de åren vi firar jul i Sverige. Nästa år blir det att fira jul i Finland, tror bestämt vi ska även passa på att besöka den riktiga tomten i Rovaniemi i samband med Finlandsvistelsen.

Inte mycket "jul inlägg" här på bloggen inte, ska försöka fota mer jul hemma hos oss och visa er efter jul då :)

Vill passa på att tacka er för alla goa kommentarer och mail jag får! Det värmer ska ni veta! Själv är jag urusel att kommentera, men lovar att försöka bättra mig med den biten :)Önskar er alla en fridfull och riktigt God Jul med nära och kära!
.
Rauhallista ja oikein Hyvää Joulua ! Ja ihanaa joulumieltä :) !
.
PS, Onnelliset te, joilla on mahdollista mennä Suomessa joulukirkkoon, käy ihan kateeksi .. :) Kyllä minäkin sitten ens jouluna!
..
.
Kram/Ansku

4 kommentarer:

WOHNPOTPOURRI sa...

Your blog is so beautiful ..
I wish you a Merry Christmas
Kind regards Sabine

Söta Prickar sa...

Hyvää Joulua Ansku!!!

Kram Lotta

Helena sa...

Oikein hyvää joulua!!

Susannes Saker sa...

Här hemma är det tvärtom en stor och grenrik gran som gäller:) Tyvärr ett minus då det blir väääldigt mycket barr öööverallt, hahaha....God fortsättning/Susanne