onsdag 26 maj 2010

Grythyttan







Hej på er,
.
Ett litet inlägg medan jag väntar att tvätten blir klar. I dag har vi haft en underbar dag! På förmiddagen hann jag med ett träningspass på gymmet. Hemma väntade det en god pastasallad med hembakade scones. Sedan var vi till Sunne och köpte "bröllopskläder" till mig. Det slank med även en OM tunika och kofta :) Har en kompis som gifter sig i Finland på lördag. Imorgon ska lillkillen och jag till Stockholm och sen vidare till Finland. Pappsen stannar hemma med hunden och katten :D
.
Från Sunne fortsatte vi vidare till Karlstad. Det blev en picknik på Mariebergsskogen med en god vän till sambon. Innan hemresa köpte vi med oss thaimat och åt när vi kom hem, mums så gott!
.
Ovan bjuder jag lite bilder från Grythyttan. Låt bilderna tala :) Vita grythyttan utemöbler står högt på önskelistan :D
.
Kram/Ansku

5 kommentarer:

Teija sa...

Kauniita maisemia! Ja tervetuloa Suomeen. Miehesi näyttää muuten tuossa kuvassa jonkin verran Dingon Neumannilta :)

Jenny sa...

Hej Ansku!
Vad mysigt det verkar vara i Grythyttan, fina bilder och speciellt den på dig o sambon! (ser att Teija tycker han är lite lik sångaren i Dingo, ja lite grann kanske;))

Låter kul med bröllop i Finland, ha det så trevligt!

(själv åker jag på kusinträff i Karelen i juli, ska bli jätteskoj!)

Kraam Jenny

villasukka sa...

Kylläpä on kauniit maisemat.
Kaunista kesäviikoloppua sinulle!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Det är sååå mysigt! Har varit där på firmafest en gång. Ska nog åka dit igen och är mer av glassen som holländarna tillverkar...mmmmm! :-)

Ha en trevlig fortsättning på söndagen!
Kram Lina

Anonym sa...

Hej!
Tittade in här för första gången, men det blir inte sista. Så mysig blogg du har. Första gången jag ser ngn med samma stavning på namnet! Mamma är från Finland. /Anne-Mari