söndag 20 september 2009


Hej,

Hoppas ni haft det bra under helgen. Som sagt så själv har jag jobbat hela helgen. Det var sambon som tog hand om butiken igår :)

Ett par veckor sedan grundmålade jag bordet jag köpte på auktion. Nu gäller det bara att få lite energi att måla det klart. Ännu en gång har jag köpt en myrten. Har haft den ca en månad och än så länge är den levande :) Måste vara född med tummen mitt i handen vad det gäller blommor.. I slutet på sommaren köpte jag en chokladblomma, den verkar också ha dött.

På renoveringsfronten har det stått stilla ett bra tag. Snart ska vi försöka ta tag i saken och fortsätta med övre badrum. Längtar såååå att få kliva in där och duscha.. vill gärna slippa att duscha i källaren under vinterhalvåret. Även om det är fint ordning så kommer man inte i från det faktum att det är faktiskt lite kallt i källaren.

Nu är vi iaf ordentligt igång med kakelungen och den används flitigt.. såå skönt och oj vilken värmekälla :)

Önskar er en härlig kommande vecka!!


Kram/Ansku


6 kommentarer:

EN INREDOHOLIC sa...

Jag bara älskar den krukan!! Vill ha!!!

KRam på dig
Jannice

Soltorpsgarden sa...

Hej! Så fin kruka och blomma, dom är så fina men svåra tycker jag!! Typiskt oxå för dom är ju ganska dyra med....åh vad mysigt med kakelugn, har du någon bild på den? Vi har oxå kakelugn och det är snart dags att elda i den, vi har så himla varmt i huset så just nu "startar" vi upp kakelugnen med värmeljus så att den vänjer sig lite innan man börjar elda på! Jag ska inhandla några större fåtöljer bara, dom vi har nu slutar vid halva ryggen...mindre bekvämt...kram

nytt och gammalt sa...

Hej!
Du har det ju jätte fint hemma!Jag tycker om din enkla vita, råa stil. Tack för din fina kommentar som du skrev på min blogg. Ha det så gott så länge!Kram Sofie

Jenny sa...

Hej Ansku!

Visst är det härligt att elda i kakelugnen! Vi har oxå börjat göra det..stoor mysfaktor:)

Ha en skön eftermiddag,

kramis Jenny

Tulipa sa...

Hej!
Myrten är väldigt fint, men satsa på att köpa myrcine..! Liknar myrten, men är myyycket tåligare.

Snygg den där krukan..borde köpa hem såna också...

Trevlig vecka!

Kram Mariette

Jenny sa...

OJ vilket vackert hem ni har!!
din blogg kommer ligga bland mina favoriter på min bloggsite.
mvh Jenny