lördag 20 september 2008

Småglimtar av sovrummet..

Jag och Oliver har haft otur, vi har varit förkylda två omgångar inom tre veckors tid. Men nu är vi igång igen.. :)
Bilderna är jättedåliga, så håll ut ! Det är omöjligt att få fina bilder om man fotar på kvällarna då det är så himla mörkt ut. Här ser ni iaf lite "suddiga glimtar" av vårt blivande sovrum. Det som återstår är att behandla golvet, därefter går flyttlasset från nedrevåning till övre, he he. Vi är inte riktigt överens om golvet ska bli vitmålat eller om vi ska luta/vitolja. Från vårt sovrum är det genomgång till lillkillens rum, på dörren står det O som i Oliver. Byrån som syns på en av bilderna har vi köpt på en antik/kuriosa som finns här på hemmafronten, tror att den får vara som den är - blir fint mot det vita. Jag älskar orkidéor så såna finns det många i vårt hem. I sovrummet får dom stå i glasvaser, än så länge.. lite variation då de andra står i vita keramikkrukor.kram A-M


2 kommentarer:

Pia sa...

Åh, tror det blir superfint på jeres soverum - og tusind tak for de fine krukkene fra Ib Laursen og bogstaven fra Sipikka - det blev vældig fint inde på lillepigens rum:-)

Kram Pia

Gnistrande snö sa...

Hej, så mysiga bilder bilder du visar.
Har en fråga ang. din butik, kommer du att få in de där skärbrädorna i vitt porslin igen? Antar att de fn är slut eftersom jag inte kunde hitta dem i butiken.

Mvh
Katarina