fredag 11 april 2008

Badrum/Tvättstuga del 2Så här långt har vi kommit med badrumsrenoveringen. De här bilderna är alltså från kombinerad badrum/tvättstuga i källaren. Är inte riktigt nöjd med klinkers val, men men det får väl gå ändå... Vi har även ett badrum på övervåning som ska renoveras, och vi drömmer om en utebastu på gården - jag är ju från Finland så bastu är liksom ett måste.


kram /A-M

1 kommentar:

Vintage living sa...

Hei, kiva kun kävit kommentoimassa niin löysin tänne takaisin. Tuosta kylppäristä tulee hieno!! Onko lattia "travertin marmor" tai "sjösten" vai jotain muuta. Minusta se näyttää hienolta! Me laitettiin pikkumökin lattiaan jotain marmorijäljitelmää kun ei voida satsata siihen paljoa rahaa. Mutta talon kylppärin klinkkerit on vielä mietinnässä.
Tuolla aiemmin esittelit keltaista pulpettia...voi älä maalaa sitä valkoiseksi vaan anna olla juuri sellainen kuin se on naarmuineen päivineen! (Tietty jos maali rapisee alas, on se maalattava)Siitä katoo koko vanhan henki jos sen maalaa valkoiseksi ja tuo keltainen sävy on niin kaunis... Tuntuu, että Ruotsissa kaikki pitää maalata valkoiseksi;) Tylsää. Mutta tämä on sitten vain mun mielipide, tottakai teet niinkuin itse parhaaksi näet:)Minusta se vain olisi paljon kauniimpi käsittelemättömänä.
Blogissasi on paljon kaunista, pitää nyt muistaa laittaa tämä tietokoneeni suosikkeihin, jotta löydän uudestaan:)