lördag 3 mars 2012

Vårlängtan


Ovan några glimtar på byrån som står bredvid sängen i sovrummet. Sådan kammarspegeln har vi även i badrummet ovanför handfatet. Den är en av mina absoluta favoriter från House doctor och funnits i min butikssortiment sen starten. 599 kr kostar den och finns att köpa i "gårdsbutiken". Den ljusrosa blomman sprider lite vårkänsla. Någon som vet vad blomman heter förresten ?
.
En sådan blomma står även på ena fönsterbrädan i övre hallen. Blommorna fick jag för någon vecka sedan från två goa finländare som var hos oss för att göra ett reportage till en finsk inredningstidning. Och blommorna är fina fortfarande. Kiitos J&F :)! Älskar att använda dessa gammaldags mjölkflaskor som blomvaser! Finns att köpa i min butik.


Hej på er !

En sån galen vacker dag vi fick, så soligt fint och vårigt ute! Lite kallt fortfarande, men vad gör det när solen lyser så fint :D

Jag har haft butiken öppen idag och hann vårstäda där innan butiksöppnandet, skönt! En väldigt lugn dag i butiken kanske beroende på både vädret och sportlov..

Nu ska jag ta med mig en Lantliv ute och pläddra och njuta en stund. Sen är det dags att ta en liten städrunda här i huset. Visst blir man sugen på att rensa till våren..

Kram på er och en riktigt go lördagskväll !

Ansku

8 kommentarer:

Pia sa...

Har akkurat röstat på dig i Ellos:) jag deltager också i det danska, och hoppas jag blir vinnaren här:)

Kramis Pia

sa...

Fin lørdag til deg også :)
Liker blomster som holder seg lenge!
Klem Anette ♥

Mitt vita hus på landet sa...

Jättefina bilder, härligt med ljusrosa blommor såhär på våren :-) Hämtade ut paketet från din butik i fredags och blev supernöjd!!

Ha en fin kväll!

Hälsningar Madelene

Anonym sa...

Hej!

Har en sådan spegel fast svart, jag ångraratt jag inte köpte den vita, tror du man kan måla den?? På den svarta är "plopparna"runt glaset intesvarta utan guld-silvriga (ja typ nått sånt) och på den vita verkar de vara vita. Stämmer det??

Mvh Sara

Ps Du har ett FANTASKTISKT hem!!!

Anonym sa...

Hej! Blomman är en krysantem!
Superfin blogg/hem du har, har följt den ett tag nu! Linda

ansku sa...

TACK snälla :) !

Sara: Ja, på den vita är även "plopparna" vita. Ja, absolut det går att måla över. Bara du inte ångrar dig sen ;) Själv tycker jag att de svarta är också väldigt fina.. Funderade faktiskt på att måla spegeln i badrummet just svart :D

Kram/A

LjuvligaLjung sa...

Fina bilder! Ditt hem är ju underbasrt! Ha de gott! /Michaela

Anonym sa...

Hej!

Blomman är mycket riktigt en Chryssantemum men det är ett stort artnamn. Så det kompletta namnet är Chryssantemum Anastasia, det är en mycket hållbar snittblomma som finns i många olika färger.l
Fantastiskt vackert hem du har och en mycket bra affär!

Mvh Floristen Linda