fredag 10 februari 2012

Lite nytt till Oliver..



Hej på er !

Det där med barnkläder är något alldeles extra! Älskar att leta/handla kläder till barnen :) Synd bara att man inte har lite tjockare plånbok ;) Ibland har Åhlens VARFÖR DÄRFÖR riktigt fina kläder till barn (från storlek 92), med bra priser också! Dessa ovan fick följa med hem igår. Tunna och sköna, blir finfina till sommaren. 99 kr/st. T-shirten hade jag sett hos kviddekvitt, och den var verkligen ett "måste ha" ! Skitsnygg. Hade även velat ha den i en storlek större, men fanns tyvärr inte. En collagetröja med örntryck hade jag också önskat funnits kvar i Olivers storlek, men nope :( Den påminner faktiskt lite om Soft Gallerys kläder tycker jag.

Igår spanade jag in POMPdeLUX kläderna i vårkatalogen, och "vill ha listan" blev lång. De postiviva är att man kan lätt matcha storebror och lillebrors kläder utan att det bli precis lika, gillar´t. Den 26/2 är det dags för vårens PdL party hemma hos oss. Är det någon av mina bloggläsare i Hagfors eller i närheten som gärna vill komma och kika på kläderna då, så är det bara att skicka ett mail.. :D

Nu dags för städning (vad jag nu hinner/kan för barnen).. håller på att storstäda och tvätta alla plädar, sofföverdragen mm.. därav även en plädhög på skåpet ovan :)

Fin fredag!


Kram/Ansku

7 kommentarer:

Therese sa...

Nydelig blogg du har!

La deg til i bloggrullen mi, for her vil jeg følge med;-)

Fin fredag til deg:-)

Klem Therese

BelovedbyLinda sa...

Härliga bilder och massa fina kläder, kan inte bli bättre :D

Kramar Linda

Industri house sa...

Alltid lika inspirerande att kika in här:)) Så mycket fina kläder du visar! Här har jag precis storstädat för fullt här med, ska bara försöka åka till blomsteraffären nu och inhandla några vackra pärlhyacinter också:) Ha en härlig helg ansku! kram jessica.

Villa Hemma sa...

Tjenahej

Klart att ni skall svänga förbi i sommar :) Huset blir klart runt v25.

Lyktstolpen stod på tomten när vi flyttade hit. Jag var helt säker på att ta bort den, nu vet jag inte längre :)

kram o trevlig helg

ps kalasfina kläder!

sa...

Ja hadde vi bare hatt stor og god lommebok fyllt med lapper! Du er så flink med klær og jeg får virkelig lyst på en liten gutt å shoppe til :) Var i Sverige i sommer og handlet litt klær fra VarforDarfor i herlig lin, de ble myyye brukt og vi ønsker oss mer av de ;) Klem Anette

Anonym sa...

Skön blogg:)Önskar en fin vecka LOVE Maria på inredningsvis

Johanna sa...

Ansku!

Jag tokgillar din blogg, lika glad varje gång det kommit ett nytt inlägg. Erat hem är så fint, jag inspireras massor. Att vi dessutom har samma smak på små pojkkläder gör det inte sämre. Ska ha ett pompdelux-party i början av mars... Mycket fint (får blunda när jag ser flickkläderna, har två grabbar!). Kan inte du göra ett separat inlägg med dina favoriter från PDL?

Ha en bra kväll!
Hälsn Johanna